Yayın Uygulamaları

Tango Live Yayıncı ol

Tango Live Yayıncı ol
Tango Live Yayıncı ol

Tango Live uygulaması içerisindeki yayıncıların özel şovlarını sergilemekte oldukları canlı yayın uygulamasıdır. Bu uygulama aracılığı ile sizlerde yeteneklerinizi çok büyük kitlelere sunabilirsiniz. Yayıncıların neredeyse %90’lık bir kesimi tamamen kendilerine has çok dekolteli ya da oldukça hafif dekolteli bir şekilde yayınlar yapmaktadır. Bu platform içerisinde çok fazla gelir elde edilmektedir. Hal böyle olduğundan dolayı da birçok insan Tango Live uygulaması üzerinden nasıl yayıncı olunur tarzında sorular sormaktadır. 

Sizlerde şahsınız olarak ya da herhangi bir ajans aracılığı ile yayınlarınızı açabilirsiniz. Uygulama doğrudan Android veya iPhone uygulama marketleri üzerinden indirme işlemini başlatarak yayıncılık serüveninize başlayabilirsiniz. Yayın esnasında sizlere özel olan hediyeler gönderen kişileri de özel showlarınızın içerisine alabilirsiniz. Adından anlaşılacağı üzere bu şovlara yalnızca size o hediye alan ya da gönderen kişiler katılım sağlayabilir.

Tango Live uygulaması üzerinde sizlerde özel bazı yeteneklerinizi sergileyerek oldukça fazla miktarlarda gelir elde edebilirsiniz. Özellikle platform içerisinde birtakım yayıncıları yalnızca kendilerine has olarak bazı abonelerine özel şovlar yapmaktadır.

Tango Live Yayıncılık Yaparak Para Kazanma

Tango Live yayıncılık yaparak para kazanabilir miyim? tarzında soruları günümüzde birçok insan oldukça sık bir biçimde sormaya başlamıştır. Bu sorunun yanıtını ise makalemiz içerisinde öğrenebilirsiniz. Tango uygulaması aracılığı ile para kazanmak oldukça mümkündür. Hediye ve özel showlar mantığının hüküm sürdüğü bir uygulamadır.

Tango uygulaması başka uygulamalar ile karşılaştırıldığı zaman hediye gönderimi yaparak yayıncıların gönlünü kazanma tarzında bir mantığı yoktur. Durum böyle olunca da ortaya iki tane sonuç çıkmaktadır. Bu sonuçlar ise tam olarak şöyledir:

  • Show yaparak, kendi para bakarım mantığı baz alınarak devam etmeniz halinde çok yüksek miktarlarda para kazanabilirsiniz.
  • Normal bir yayıncı olarak para kazanmanız ise oldukça zordur.

Kullanıcılar yaklaşık olarak 80 dolara 10000 tane coins almaktadır. Bir yayıncının kazandığı miktar ise 10000 coinslik değerinde olan hediye adına 50 dolardır. Bakıldığı zaman yapılacak olan cironun da oldukça büyük bir kesimi yayıncı ile paylaşılmaktadır. Ödemeler 25 dolar değerinde olan 5000 adet elmas ve üzerlerinde olacak şekilde toplandığında Payoneer hesaplarına yatırılıyor.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!