Yayın Uygulamaları

Livu

Livu
Livu

Livu platformuna öncelikle hoş geldiniz. Dünyayı sizler adına kullanılabilir bir hale getiriyoruz. Livu kullanırken unutulmaz bir zaman geçirebilirsiniz ve birçok insana da ulaşabilirsiniz. Diğer ülkeler ve farklı kültürler hakkında kitap okunması iyidir. Anca bu tarz şeyleri kitap okumak dışında yalnızca Livu platformunu kullanarak da öğrenebilirsiniz.

Livu sıkıcı hayatınızı alacak ve yerine dünyanın dört ayrı yanından yeni birçok arkadaşlar edinmenizi sağlayacak. Ayrıca bu kişilerle sohbet etmenize yardımcı olarak durumu daha da ilginç bir hale getirecek. Her yerde ve her zaman başka kişiler ile birbirinize bağlanabilirsiniz ve farklı kültürden olan insanlarla iletişim kurabilirsiniz. O kişilerin hayat, alışkanlıkları, hobileri, ülkeleri hakkındaki ayrıntıları da öğrenebilirsiniz. Livu bu konularda fikir sahibi olabilmeniz adına oldukça iyi bir yoldur.

İnsanlarla sohbet etmek zamanlarınızı çok daha değerli kılacaktır. Birbirinizden bilgi ve beceri kazanacaksınız. Tek bir tıklama sayesinde dünyanın kapıları size açılacak.

Livu Genel Özellikler

Livu platformu içerisinde diğer platformlarda olduğu gibi bazı genel özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler ise aşağıdaki şekildeki gibidir:

Video Filtreleri 

Tek bir tıklamayla uygun bir etiket ya da video filtresi seçebilirsiniz. Belki şirin birer etiket çıkarmayı denerseniz? Yada komik olan bir video filtresi? Harika görünmek ve videolarınızı ve konuşmalarınızı çok daha ilginç kılmak adına çeşitli çıkartmaları ve filtreleri deneyin.

Güzellik Etkisi 

Livu platformu üzerinde çok daha güzel görünüyorsun. Yüzünüz tanındıktan hemen sonra güzellik etkisi ise otomatik olarak uygulanır.

Anlık İletiler 

Sohbet ekranı kısmında uçan güzel kabarcıklar bulunuyor; yabancı bir dil hakkında konuşmaktan fazla utangaçsanız; nasıl söyleyeceğiniz bilmediğiniz duygularınızı ifade edebilmek adına emojiler ya da kelimeler kullanın.

Hızlı ve Kolay Giriş 

Telefon numaranız ya da Facebook ile giriş yapmayı destekleyin. Tek bir tıklama sayesinde kaydı bitir. Ardından dünyanın bütün her yerinden kişilerle sohbet etmeye başlayabilir ve dünyayı keşfedebilirsiniz.

Ücretsiz Video Sohbet

İstediğiniz birini bulduğunuz zaman ona arkadaşlık isteği gönderin. Arkadaşlık talebinizi kabul ettikten sonra arkadaş olursunuz. Herhangi bir sınırlama olmadan canlı görüntülü sohbet edebilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde videolu sohbet yapabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!