Yayın Uygulamaları

Link Kısaltarak Para Kazanma

Link Kısaltarak Para Kazanma
Link Kısaltarak Para Kazanma

Aslında bu tekniğe internet üzerinden para kazanmak metodu denilmesi doğru olmaz. İnternet üzerinden harçlık elde edebilme tekniği denilmesi çok daha doğru olur. Zira binlerce etkileşime girerek düşük gelirler elde edebileceğiniz bir para kazanma yöntemidir. Genel olarak program indirme linklerinin paylaşımı söz konusunda da belirli bir miktarda para kazanmanıza olanak sağlayabilir. Fakat çok fazla izlenen Youtube videoları içerisinde verilecek olan bağlantılara tıklanılması da tatmin edici olabilir. Ayrıca bir yazı içerisinde de kesinlikle tıklanabilecek bir link içerisinde kullanılabilir ise kazançlar da tatmin edici olabilir.

E-Ticaret ile Para Kazanma

Buraya kadar saymış olduğumuz internet üzerinden para kazanma teknikleri sizlere yeteri derecede cazip gelmemiş olabilir. Zira internet üzerinden para kazanmaya başlayacak olan birisi yukarıda anlatılan teknikler sayesinde gelir elde etme konusunda zorluk çekebilir. Hele bir de yaşı yüzünden teknolojiye ayak uydurma konusunda zorlanıyorsanız işiniz çok daha zor. Eğer ‘’ daha elle tutulur tekniklerle internetten gelir kazaniyim’’ diyen kişilerdenseniz, e-ticaret aracılığıyla para kazanma tekniğini değerlendirebilirsiniz.

Dropshipping ile Para Kazanma

E-ticaret aracılığıyla internet üzerinden para kazanma işinin diğer bir biçimi ise dropshipping sistemidir. Ne olduğuna değinmeden önce sizlere küçük bir uyarıda bulunmayı isteriz. İnternet üzerinde sık bir şekilde reklamları gözüken dropshipping eğitimlerinin büyük bir kısmı, hayal tacirliğinden daha da ileri gitmemektedir. Bu eğitimlere binlerce TL harcasanız dahi, anlatılan şeyleri uygulamanız veya bunlardan sonuç almanız da imkansız olabilir. Zira dropshipping handikaplarının itibariyle oldukça zor olan bir ticaret şeklidir.

Uyarılarımızı yaptıktan sonra ‘’dropshipping nedir?’’ tarzında sorulara cevap vererek başlayalım. Öncelikle tanım yapmaya ve tanım sayesinde para kazanma tekniklerini anlatmaya başlayabiliriz. İngilizce olan dropshipping teriminin bizim dilimizdeki karşılığı ise ‘’damla nakliye’’ şeklinde ifade edilmektedir. Bu ticaret ürünlerinde, ürünler sizlerin dükkanınızda ya da deponuzda değildir. Siz yalnızca reklam yaparsınız ve bu reklamlardan aldığınız siparişleri de üreticiye ya da ürünün tedarikçisine iletirsiniz. Tedarikçi de sizler adına ürünü müşterilere gönderir. Böylece ürün almak adına herhangi bir sermayenin bulunmasına gerek kalmaz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!