Yayın Uygulamaları

Android ve IOS Uygulamalar Aracılığıyla Para Kazanma

Android ve IOS Uygulamalar Aracılığıyla Para Kazanma
Android ve IOS Uygulamalar Aracılığıyla Para Kazanma

İnternet ortamı üzerinden para kazanmanın diğer bir yolu ise, App Store ve Google Play Store Market Uygulamaları üzerinden gelir elde etmektir. ‘’İyi de ben herhangi bir uygulamayı kodlamayı bilmiyorum ki…’’ tarzındaki lafları dediğinizi duyar gibiyim. İnanın eğer yeteri miktarda reklam bütçeniz bulunuyorsa, uygulamayı kodlamanıza hiç gerek yoktur. Bu site üzerinden satın alacak olduğunuz herhangi bir uygulamayı da ciddi bir reklam bütçesi aracılığıyla tanıtabilirsiniz. Böylece uygulamanızdan reklam geliri ya da üyelik satışı geliri elde edebilirsiniz. 

Dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise, reklam bütçenizin yeterli olmasıdır. Yani gerekirse 5 haneli bir rakama ulaşabilecek herhangi bir bütçeden bahsediyoruz. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise; uygulamaların az popüler ya da çok popüler olmamasıdır. Çok popüler uygulamalar piyasa içerisinde doygunluğa ulaşmıştır. Az tanınan yani az popüler uygulamalar tutmamıştır. Sizin arayışınız; ilgi çekici, kaliteli ancak yeteri kadar reklam yapılmadığından dolayı popülerleşmemiş uygulamalar içerisinde olmalıdır.

Oyun Oynayarak Para Kazanma

E-spor, her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Ayrıca katılımcılarına da para kazanma fırsatı tanıyan büyük bir iş olanağıdır. Bununla beraber online oyun yayınlarını da farklı platformlar üzerinden takip eden binlerce insan mevcuttur. Sizler de popüler bir oyun içerisinde uzmanlaşarak internet ortamı üzerinden ciddi gelirler elde edebilirsiniz.

Sosyal Medya ile Para Kazanma

Akıllı telefon kullanan hemen hemen herkesin en az bir adet sosyal medya hesabı olduğunu bilmekteyiz. Bu platformlar içerisinde Twitter, Instagram, Facebook gibi mecralar üzerinden para kazanma konusunun da mümkün olabileceğini söyleyebiliriz.

Eğer takipçi sayısı yüksek olan bir sayfaya sahipseniz; ‘’influencer marketing’’ adlı yöntem aracılığıyla sosyal medya üzerinden reklam geliri elde edebilirsiniz. Fakat burada dikkat edilmesi gereken, ilk olara insanların takip etmekten oldukça zevk alacağı bir tane tema bulmaktır. Bu tema üzerine inşa etmiş olduğunuz hesabınızı da sürekli olarak güncel tutmalısınız. Buradaki güncellikten kastımız ise sık aralıklarla hesabınız üzerinden içerik paylaşmak olmaktadır. Sizlerde bu tarz işler ve yöntemler sayesinde internet ortamı üzerinden para kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!