Yayın Uygulamaları

Instagram Hesabı Açarak Para Kazanma

Instagram Hesabı Açarak Para Kazanma
Instagram Hesabı Açarak Para Kazanma

Diğer yöntemlere nazaran biraz daha basit olduğu fikrine kapılan internetten para kazanma tekniği ise bir tane Instagram hesabı açmaktır. Instagram, günümüz içerisinde büyük kitlelere erişim sağlayan kullanıcıların da internet üzerinden kazanç sağladığı platformlardan birisidir. Eğer sizlerde Instagram üzerinde güzel bir takipçi sayısını bulunduruyorsanız, reklam alabilirsiniz. Böylece ayda 3.000 lira ile 10.000 lira arasında bir kazanç sağlayabilirsiniz. Instagram’da büyük kitlelere ulaşabilen ve içerik üreten hesapların internet ortamı üzerinden para kazanmaları ise imkansız gibi görünüyor.

SEO Danışmanlığı Vererek Para Kazanma

SEO, genel olarak internet adreslerini arama motorlarına göre de optimize etmek işlemidir. SEO danışmanlığı aracılığı ile internet ortamı üzerinden para kazanma konusu ve gelirinizi de arttırma fırsatına sahip olabilirsiniz. SEO öğrenmek adına Google makalelerini okumalısınız ve internet ortamı üzerinden videolar da izleyebilirsiniz.

Web Sitesi Yaparak Para Kazanma

İnternet sitesi tasarlayarak da internet ortamı üzerinden para kazanabilirsiniz. Sıfırdan başlayarak bir yazılım dili öğrenebilir ya da Joomla, WordPress gibi içerik yönetim sistemleri aracılığıyla kurulumlar yapabilirsiniz. Hemen hemen bütün kişiler ve işletmeler internet üzerinden sitelerini yayınlamaya başlıyor. Bu durumda çok büyük bir pazar manasına gelmektedir.

Herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan profesyonel olarak internet siteleri tasarlamak adına bazı hazır site ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

Editörlük Yaparak Para Kazanma

İnternet ortamı üzerinden para kazanma konusun en meşakkatli yolu nedir? sorularına cevap vermek adına bu gelir metodunu ekledik. Ciddi anlamda vakit alan ve uzmanlık isteyen bir uğraştır. Günler, hatta bazen geceler boyunca yapılacak olan araştırmaların sonucunda çıkarılan kaliteli içerikler vardır. İnternet sitesi sahiplerine de satarak kazanç elde edebilmeye dayanan bir yöntemdir. Eğer ki bu teknikle internet ortamı üzerinden para kazanmayı ister tarzında bir düşünceniz bulunuyorsa bazı şeyleri tavsiye ederiz. Bunlar ise yazmaktan sıkılmadığınız ve uzman olduğunuz konulara yönelmenizi önemle tavsiye ederiz. Yazmış olduğunuz makaleleri satmak adına ise bu işlere aracı olan bir internet sitesini kullanabilirsiniz. Bununla beraber içerik ihtiyacı bulunan internet site sahiplerine de ulaşabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!