Yayın Uygulamaları

Google Reklamlarından Para Kazanma

Google Reklamlarından Para Kazanma
Google Reklamlarından Para Kazanma

Bu yöntem günümüzde açık ara internet ortamı üzerinden online para kazanma teknikleri arasındaki en çok bilinen yöntemdir. Bununla beraber en garanti ve uygulanan yöntemlerin de direkt olarak başında yer alıyor.

Bu internet ortamı üzerinden para kazanma tekniğini ziyaret ettiğiniz sitelerin çok büyük bir kısmı uyguluyor. Ekşi’den tutun da forumlarda, haber sitelerinde, bloglarda vs. kısacası bütün her kategori içerisinde her site bu tekniği uyguluyor.

Hatta öyle ki Google Adsense aracılığıyla internetten para kazanma durumu bahsettiğim bütün bu internet sitelerinin genelinin ana gelir kaynağını oluşturuyor. Blog açmak öyle zor, kodlama veya teknik bilgi isteyen herhangi bir işlem değildir. Tamam. Hadi blog açma işlemini açmasına açarız da tam olarak Google Adsense nedir? Mantığı nedir? Nasıl İşler? Bu bir Google üzerinden para kazanma tekniği midir? Bu tarz sorularınızı bulunuyorsa yazımızın devamını detaylı bir biçimde okuyarak gerekli olan bütün bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.

Tema ve Eklenti Kodlayarak Para Kazanma

Sizlere internet  ortamı üzerinden para kazanmanın teknikleri içerisinde tek bir proje aracılığıyla yaşamınızın geri kalanında çalışmanıza gerek yoktur. Bizler de sizlere genel olarak bu yöntemlerden bahsedeceğiz. Öyle ki bütün samimiyetimle söylüyorum sizlere bu bizlerin de hayalleri içerisinde olan bir iş tekniğidir. Eğer internet site projelerim ve blogum olmasaydı, kendimden o kadar eminim ki bu yol sayesinde internet üzerinden para kazanmaya çoktan başlardım. Çünkü açık ara biliniyor ki internet üzerinde para kazanma için yapılabilecek en kazançlı ve karlı iş budur. Kazançları gerçekten de dudak uçuklatan cinsten…

Noluyo ya.. Eklenti ve tema nedir? Ben bu konuları henüz bilmiyorum ki diyorsanız;

Hemen açıklayayım;

Tema; Dünya üzerinde en fazla tercih edilen yönetim altyapısı olan wordpress adına kodlanmış hazır tasarımlar ve site kurulum yöntemidir.

Domain Alım – Satımı Yaparak Para Kazanma

Domain, yani alan adı internet sitelerinin genel isimleridir. Yani wpmavi.com internet adresi, google.com internet adresi gibi. Tabi domain adresinin satın alma söz konusunda belirli bir ücret vardır. Bu ücretler ise yaklaşık olarak 1 yılda 30 ile 35 TL arasında farklılık gösterir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!