Yayın Uygulamaları

AirBnb Aracılığıyla Oda Kiralayarak Para Kazanma

AirBnb Aracılığıyla Oda Kiralayarak Para Kazanma
AirBnb Aracılığıyla Oda Kiralayarak Para Kazanma

AirBnb, bir daire, orda, çiftlik ya da villa dahi kiralayabilecek olduğunuz uluslararası bir kiralama sitesidir. İnsanlar bu platform içerisinde kiralamayı istedikleri yerlerini diğer kişiler ile paylaşarak insanlara hizmet sunarlar. Evinizin kullanılmayan odalarını sizlerde kiralayarak para kazanabilirsiniz.

T-shirt Satarak Para Kazanma

Yaratıcı tasarımlar aracılığıyla T-shirtlerinizi satarak internet ortamı üzerinden para kazanabilirsiniz. Günümüz şartlarında yaratıcı tasarımlar çok yoğun bir ilgi görmektedir. Bundan dolayı da insanlar özgün tasarımları genel olarak satın alma niyetindedirler. Bu durumda internet ortamı üzerinden para kazanma fırsatını ortaya çıkarmaktadır.

Webinar Düzenleyerek Para Kazanma

Webinar, internet ortamı üzerinden video yayınlarıyla katılımcılara eğitim, bilgi verme ve bununla beraber soru&cevap tarzında bir işlem şeklinde tanımlanabilir. Uzman olduğunu bir konu üzerinden internet ortamından insanlara dersler verebilirsiniz ve internet ortamı üzerinden para kazanabilirsiniz.

Görev Yaparak Para Kazanma

İnternet üzerinden para kazanma mesleğinin son trendi ise ‘’görev yaparak para kazanma’’ servisleri haline geldi. Dünyaca ünlü olan Bounty uygulamasının ülkemize gelmesiyle beraber bu iş oldukça meşhur olmuştur. Son günlerde ise evrim geçirmiş bir şekilde piyasa içerisinde dolaşıyor. Zira Bounty; mobil uygulama aracılığıyla sıradan insanlara hizmet tanıtımı, gizli müşteri, hizmet satışı görevleri karşılığında para ödemektedir. Ancak günümüzde basit mobil uygulamalar ve internet siteleri aracılığıyla Google Haritalar servisinde yorum girme işi veriliyor. Bununla beraber bu tarz işletmelere yorum yapma ve puan verme, uygulama marketleri içerisinde bulunan uygulamalar içinde işler veriliyor. Bu konuda sizlere verecek olduğumuz tek tavsiye, ödemelerinizi alacak olduğunuzdan emin olmadığınız herhangi bir servisin kullanılmaması yönündedir.

Anket Doldurarak Para Kazanma

Bir türlü kimselerin çözemediği, çözen kişilerin ise ciddi bir gelir edebileceği sitelerdir, anket siteleri. Neredeyse tamı tamına 20 senedir ‘’anket doldurarak para kazan’’ afişiyle beraber internet ortamı üzerinden para kazanabilme seçeneği sunuyor. Aslında bu işi önemli noktası ise yabancı anket siteleri ile beraber çalışmaktan ve ingilizce bilmekten geçiyor. Elbette servislerin sizlere sürekli olarak yeni anketler sunmasına olanak sağlayacak başarılı profilleri oluşturmaktadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!