Yayın Uygulamaları

Freelance hizmet sunarak para kazanma

Freelance hizmet sunarak para kazanma
Freelance hizmet sunarak para kazanma

Freelancing, her zaman internet ortamı üzerinden para kazanmanın en popüler yollarından birisi olmuştur. Bununla beraber oldukça fazla opsiyona da sahiptir. Farklı yeteneklere sahip olan kişiler adına serbest görevler sunmakta olan farklı internet siteleri vardır.

Genel olarak bu platformlar içerisinde sunulan işler, video düzenleme, çevirme, PowerPoint ya da logo tasarımı sunumu hazırlama tarzındaki basit işlerdir.

İşlemler oldukça basittir ve aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Potansiyel müşteriler ile irtibata geçmenize olanak sağlayan platformlar içerisinden herhangi birisine kayıt olun,
  • Hizmetlerinizi yayınlayın ve bu hizmetlere bir fiyat belirleyin,
  • İşe alımınızı bekleyin.

Geliriniz düzenli bir şekilde harcadığınız çaba ve zamana bağlı olarak farklılık gösterecektir. Bazı kişiler ayda tam bir maaşa yakın alır. Hatta bu işler sayesinde birkaç bin dolar bile kazanabilir. Fakat ekste bir gelir ihtiyacınız bulunuyorsa genel olarak yeterli olacaktır. Günümüzde en çok ve en sık kullanıcı sayısına sahip olan platformlar içerisinde yukarıda anlatılan görevleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Böylece ciddi bir gelir sahibi olabilirsiniz. 

Uygulama oluşturmak

Uygulamayı kazançlı bir uygulama adına ya da yazılımcılar adına harika fikri olan kişilere satabilirsiniz. Uygulama pazarı oldukça büyük olduğundan dolayı, mükemmel bir uygulama fikriniz bulunuyorsa çok fazla para kazanabilirsiniz. Fakat potansiyel de o kadar büyük olduğu için, doğal olarak oldukça fazla rekabette bulunmaktadır.

Küçük bir proje yaklaşık olarak 50.000 dolar şeklinde bir yatırımla oluşturulabilir. Diğer bir söylemle, yeterli bir yatırım gücünüz bulunmuyorsa uygulama fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek adına yatırımcı bulmanız gerekmektedir.

Açıkçası, bir uygulamayı geliştirebilmek için gereken maliyet oldukça yüksektir. Fakat uygulama fikrinizi gerçek hayata dönüştürmek ne denli pahalı olsa bile, kazancı da oldukça yüksek olabilir. Bu durum ise sizleri şaşırtabilir.

Online dil öğretmeni

İkinci dili ya da ana dili İngilizce olan biri iseniz, neden dil becerinizi başkalarına aktarımda bulunarak iyi bir biçimde kullanmayasınız?

Öğretmenlik deneyiminiz bulunmuyorsa sakın endişelenmeyin. Birçok internet sitesi sizlere ders planı sağlayacaktır. Sahip olmayı düşündüğünüz öğrenci türüne de bağlı olarak seçebilecek olduğunuz birkaç tane platform vardır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!