Yayın Uygulamaları

El Broşürü Dağıtarak Ek Kazanç Sağlayın

El Broşürü Dağıtarak Ek Kazanç Sağlayın
El Broşürü Dağıtarak Ek Kazanç Sağlayın

Büyük market ve mağaza açılış, indirim tarzındaki önemli günler içerisinde mutlaka bazı kişilere broşür bastırarak dağıtım yapmaktadır. Bunları genel olarak ise çalışan kişilere yaptırırlar. Fakat yoğun tempo da ilerleyen firmalar dışarıdan günlük işçiler kiralayarak bastırdıkları broşürleri dağıtırlar. Bunun karşılığında ise 1.000 tane broşür adına 75 TL gibi belirli bir ücret verilir. 

Bulunduğunuz çevre içerisindeki zincir marketlerden birisine başvuruda bulunarak günlük belirli bir gelir elde edebilirsiniz. Hafta sonları okulu olmayan bazı öğrenciler adına ideal bir iştir. Genel olarak ilan sayfaları üzerinde de yer alan bu iş fırsatına kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. En basitinden düşünürsek çevre mahalleler içerisinde broşür dağıtımı yapmaktadır. Her kapı üzerine birkaç tane broşür koyarak belirli bir reklam afişiyle hafta sonu boş kalmayarak para kazanmış olabilirsiniz.

Pastane ve Kafelerde Garsonluk Yapmak

Garsonluk her dönem üzerinde işsizler adına tercih olmakla beraber memur olup maaşı yetmeyen pek çok kişi hala garsonluk işinde çalışmaktadır. Hele ki öğrenciler dönerci, pizzacı, kafe tarzı bazı yerlerde 1-2 saat çalışarak günlük tatillerinde bile harçlıklarını çıkarabiliyor. Ücretler çok fazla yüksek olmasa dahi hafta sonları ve yarım gün yapılacak olan ideal işlerden birisidir. Çalışma saatleriniz içerisinde uygunsa eğer anlaşabileceğiniz lokanta ya da kafe tarzındaki mekanlara başvuru yapabilirsiniz. Sizlerde hafta sonları belirli bir gelir elde etmek istiyorsanız bu tarz mekanlara başvuru formunuzu bırakarak işe başvuru yapabilirsiniz.

Evlere Ütü İşi Alarak Para Kazanma

Ev hanımlarının bile bazen vakit ayırma konusunda zorlandığı bu ütü işi, çalışan kişiler adına da yorucu bir ev işidir. Özellikler memur olan bir bayan iseniz hafta sonları biriken ütüler adına günlük ütücülere para vererek bu yüklerden kurtulabilirsiniz. Evde oturan ve bu işleri rutin bir şekilde yapan ev hanımı adına ise evlerinde para kazandırabilen bir iş seçeneğidir. Sonuçta her gün yapılacak olan bir işi para da alarak neden yapmak istemezsiniz ki. Büyükşehirlerde genel olarak parça başına 5 TL’den terzilerin yapmakta olduğu ütüleri siz 3 TL’den yaparak güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!