Yayın Uygulamaları

İnternet Sitesi Açarak Para Kazanmak

İnternet Sitesi Açarak Para Kazanmak
İnternet Sitesi Açarak Para Kazanmak

‘’Para kazanmak adına ne tarzı bir internet sitesi kurmalıyım?’’ diye soran pek çok okuyucumuzu dikkate alarak bu yazıyı oluşturma kararı aldık.

Bu sorunun cevabı faydalı ve orjinal bir şeyler sunmanızla tamamen alakalıdır. Yani sanal gerçeklik gerçek yaşamın tam olarak bir yansıması durumundadır.

Gerçek dünyada olduğu üzere sunacak bir şeyiniz bulunmuyorsa diğer kişilerin de sizlere verebilecek herhangi bir şeyi yoktur. Yani kısacası insanların ihtiyaçlarına uygun olan bir şeyi onlara vermezseniz sizler de para kazanamazsınız.

Başarılı bir webmaster olmak için ne yapmak gerekiyor?

İnternet siteleri üzerinden para kazanmak ile alakalı pek çok yanlış düşünce bulunmaktadır. Bazı kişiler birtakım başarı öyküsü okuyarak ‘’işimden hemen istifa edeceğim, ev üzerinden çalışacağım ve çok zengin olacağım’’ diye düşünür.

Bir şeyleri belirli bir perspektif üzerinde yerleştirebilmek adına diğer kişilerin palavralarına inanmamanız gerekir. İşte internet üzerinde başarıyı yakalayan kişiler ile alakalı bilmeniz gerekenlerden bazıları aşağıdaki gibidir:

1 – İnternet sitelerinin küçük bir yüzdesi başarılı olur

Milyonlarca webmaster ve internet sitesi arasından gerçekten de çok azı başarılı oluyor. İnternet üzerinde yer alan internet sitelerinin büyük bir çoğunluğu sahiplerine kullanışlı bir şekilde para kazandırmaz. En iyi aylarında bil maksimum 100 TL kadar bir miktar kazanan webmasterler vardır. Bu konuya cesaretiniz kırılsın diye değinmiyoruz fakat beklentileriniz konusunda oldukça gerçekçi olmanız gerekir.

2 – Uzun yıllar çok çalışmanız gerekebilir

Başarılı olan kişiler çok uzun yıllar süresince sabırlı olan ve çok çalışan kişilerdir. Şu anda rahatmış gibi gözükseler dahi siteleri adına yıllar boyunca çaba ve emek sarf etmişlerdir.

3 – Alanınızla ilgili yeteneğinizin, becerilerinizin, kabiliyetinizin ve bilgi birikiminizin olması gerekir

Başarılı olan kişiler kendi uzmanlık alanında becerileri, yetenekleri kabiliyeti ya da bilgi birikimi olan kişilerdir. Sonuçta yeniden sunulan eski bilgileri sunmak yerine daha orjinal bir içerik yaratmayı amaçlamışlardır. Kendi alanları üzerindeki deneyimleri kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak bir bakış açısı kazanmayı sağlamıştır. Bu deneyimleri de düzenleyerek kullanıcılarına güzel bir şekilde sunmuşlardır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!