Yayın Uygulamaları

Network Marketing ile Para Kazanmak

Network Marketing ile Para Kazanmak
Network Marketing ile Para Kazanmak

Bir zamanlar network marketing işinin oldukça kötü bir şöhreti bulunmaktaydı. İnsanlar bu programlardan genel olarak bulaşıcı bir hastalıkmış gibi kendilerini uzak tutarlardı. Zaman değişti ve durum ise tam tersine döndü. Günümüzde en başarılı işletmelerden birkaçı network marketing konseptlerini kullanmaktadır. Bununla beraber internet reklamlarının avantajları da hesaba katılırsa online para kazanmak adına network marketing gayet makul bir iştir.

Network marketing ile nasıl para kazanılır?

Network marketing ile 2 farklı şekilde para kazanabilirsiniz. Bunlardan birincisi, üreticinin ürünlerinin tanıtımında para kazanmak. İkincisi ise, şirket bünyesine kazandırdığınız kişiler üzerinden bir satış yüzdesi alırsınız. Ne kadar fazla kişiyi üye yaparsanız ve ne kadar çok genişlemeye devam ederseniz o denli çok para kazanırsınız.

İnternet olmadığı zamanlarda Network marketing programlarının birçoğu yalnızca üye sayısını arttırmak için uğraşıyordu. Böylece şirket içerisine yeni üyeler getirildiği zaman ekstra bir ödeme alıyordunuz. Hiç kimse ürünlerinin satılmasına çok fazla odaklanmıyordu. Sonunda bu şirketler satış olmadığından dolayı iş yapamamaya başladılar. Gerçek şu ki yalnızca en tepede olan kişiler para kazandı.

Sizlerin de Network marketing sistemine ait birtakım korkularınız bulunabilir. Örneğin hoşunuza giden bir Network marketing fırsatının iş yapmak ve yasal olduğundan emin olmayabilirsiniz. Aslına bakılacak olursa sizlerin de tanıdığı birkaç isim bulunmaktadır. Örneğin Avon, Network marketing modelini çok iyi bir biçimde uygulayan firmalardan birisidir. Benzer şekilde Oriflame, Herbalife, Farmasi vb. tanınmış birçok isim bulunmaktadır.

Network marketing ile para kazanmanın yolları

Network marketing ile para kazanmak adına kendi blogunuzu açın. İnternet sitenize ait bir blogunuz bulunmuyor açmanız çok daha iyi olacaktır. Okuyucularınıza ürünlerin kullanılması ile alakalı tavsiyeler ve ipuçları verin. Bununla beraber blogunuzu ağınızı genişletmek ve yeni üyeler bulmak adına da kullanın. 

Network marketing ile ilgilenen kişilerin pek çoğu alıcı çekmek adına ve diğeri üyeleri de çekmek adına iki farklı blog kullanır. Blog açmanın avantajlarından en önemlisi okuyucularla beraber temas kurmanız ve çok daha güçlü bağların oturtulmasına yardımcı olmasıdır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!