Yayın Uygulamaları

E-kitap Yazarak Para Kazanma

E-kitap Yazarak Para Kazanma
E-kitap Yazarak Para Kazanma

Her zaman içinizde yer alan küçük yazarı dışarı vurmayı amaçladınız ama hiçbir fırsatınız olmadı mı? İşte sizlere tam olarak bir fırsat. Kendi e-kitaplarınızı yazarak kolay bir şekilde internet üzerinden satış yapabilirsiniz. Böylelikle severek yapacağınızı yeni bir ek işin de sahibi olabilirsiniz. Üstelik ne hakkında bir e-kitap yazdığınızın pek bir önemi yoktur. Satılacağına inanmış olduğu herhangi bir kitap olması yeterlidir. Bir yemek kitabından bile çok yüksek miktarlarda paralar kazanabilirsiniz.

Akıllı telefonların, tabletlerin yaşamımızda diş fırçası kadar bile gerekli halde olması, e-kitap sektörü içerisine oldukça büyük bir ivme kazandırmıştır. Bundan yaklaşık olarak 10 sene önce e-kitap sektörünü bugünkü durumuyla karşılaştırdığımız zaman bunu net bir şekilde görmekteyiz. Ancak bu programları iyi kullanan ve ne yaptığını bilen birisinden yardım almanız çok daha profesyonel olacaktır. Bu gelişmelerle beraber e-kitap yazarak para kazanma fikri daha da olası bir ihtimal haline gelmiştir. İşte sizlere bu ek gelir edebilme fırsatı hakkında ayrıntılı bilgiler:

E-kitap Yazarak Para Nasıl Kazanılır?

  • Harika bir kitap yazın. Bu sizlerin en önemli önceliği olsun. Aynı zamanda da yapılması en zor olan konulardan birisi. Sorun şu ki yazarların birçoğu kitaplarının iyi olduklarına inanır. En kötü durumlarında dahi herkesin yazdıklarımızı seveceğini ve bunlara para ödeyeceğini düşünürüz. Sizlere tavsiyemiz yazar grupları içerisine katılarak, geri bir bildirim almanız olacaktır. Övgü adına değil eleştiri alabilmek için de çaba sarf edin. Övgü şeker gibidir, herkes övgülerden hoşlanır fakat bu durum bizim adımıza en iyisi değildir. Yazdığınız metinler kurşun geçirmez olmalıdır. Bundan dolayı yanlışlarınızın nerede olduğuna dikkat etmelisiniz.
  • Kitaplarını doğru bir şekilde fiyatlandırın. E-kitaplar çeşitlerine bağlı olacak şekilde 10 TL ile 90 TL arasında bir değişkenlik gösterir. E-kitabınızı olsa dahi yeteri kadar iyi olduğundan şüphe etmeyin. Bazı kısa hikayelerin romanlardan çok daha iyi olduğunu biliyoruz.
  • E-kitaplarınızı doğru bir şekilde formatlayın. MS Word ve HTML programlarından iyi bir şekilde anlıyorsanız bunu kendi adınıza yapabilirsiniz.  Böylece sizlere e-kitap yazarak para kazanabilirsiniz.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!