Yayın Uygulamaları

Oyun Oynayarak Para Kazanma

Oyun Oynayarak Para Kazanma
Oyun Oynayarak Para Kazanma

Sevdiğiniz bir işi yaparsanız eğer hayatınız boyunca çalışmak durumunda kalmazsınız. Peki ya sizlerde oyun oynamayı seviyorsanız? Burada elbette bilgisayar oyunlarından bahsediyoruz… 

Oyun konsolunda ya da bilgisayar üzerinde oyun oynayarak para kazanma düşüncesi gerçekten de mümkün mü? Bu şekilde gelir elde edebilseniz gerçekten de harika olmaz mı?

Oyun oynayarak para kazanmak artık genç olan birçok oyunun hayali durumundadır. Her ne kadar imkansız gibi gözükse bile bu yol sayesinde para kazanan pek çok insan vardır. Böyle bir arzunuz bulunmasa dahi video oyunlarını oynayarak geli elde edebilmeniz oldukça çekicidir. eSport oyuncuları kalabalık ortamların önünde turnuvalar kazanarak yaklaşık olarak her sene altı haneli rakamlarda gelir elde ederler. 

Bu makale küçük tarzda bir yatırımla beraber hızlı bir şekilde zengin olman tarzındaki rehberlerden değildir. Oyun oynayarak para kazanmak basit bir şey olsaydı herkes bunu yaparak gelir elde edebilirdi. İşinizden istifa ederek ya da okulu bırakarak hemen video oyunları sektörüne dalmanızı tavsiye etmiyoruz.

Altın ve Sanal Eşya Satışı

Gold farming uzun bir süredir piyasada mevcut durumdadır. World of Warcraft tarzındaki çoklu tarzda oynanabilen RPG oyunlarını ( rol yapma oyunları ) herkes oynamaktadır. Bu tarz oyunları oynayan biriseniz hiç şüphesiz oyun içerisinde reklamı sıkça yapılan altın fiyatlarını da görmüşsünüzdür. Oyun içerisinde herhangi bir şeyi satma konusu da uzun bir süredir var olan kurulu sistemdir. Diablo 2 oyununun da oyuncuların başka oyunculara birtakım şeyleri nakit karşılığında sattığı karaborsa sistemi bulunmaktadır.

Diablo 3 oyununda sanal mallar satmak iyice yaygınlaşmıştı ve real paranın döndüğü müzayede evi haline gelmişti. Oyun içerisinde altın ve sanal eşya satışı pek uygun görünmüyordu. Oyun içerisine entegre eden kişilerin hesabı da yasaklanıyordu. Fakat daha sonrasında oyuncularını kaybetmeyi istemeyen Blizzarda altın ve eşya satışına izin verdi. Blizzard her satış üzerinden 1 dolar komisyon ve bununla beraber paraları PayPal tarafından nakde çevrildiğinde %15 komisyon almaya başladı. Bu sistem Blizzard firması adına da oldukça karlı oldu. Sizlerde bu şekilde oyun oynayarak para kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!