Yayın Uygulamaları

Üniversite Öğrencileri Adına Online Para Kazanma Yolları

Üniversite Öğrencileri Adına Online Para Kazanma Yolları
Üniversite Öğrencileri Adına Online Para Kazanma Yolları

Öğrenciyseniz ve elinizdeki para ile zar zor bir şekilde geçiniyor olmanız oldukça normaldir. Fakat bu durumu online olan işlerle değiştirebilirsiniz. Aşağıda rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bazı yöntemlerden bahsettik.

Eskiden öğrenciler para kazanmak adına yalnızca yarı zamanlı klişe olan bazı işlerde çalışmak zorundaydı. Günümüzde ise artık böyle bir koşul bulunmamaktadır. Çünkü internet ortamı üzerinden yapılacak bir sürü farklı iş bulunmaktadır.

Bilgisayarın başında oturarak ya da ellerimizden hiç bırakılmayan telefonlar aracılığıyla da para kazanmak oldukça mümkündür. Aşağıda göreceğiniz yöntemlerden bazıları ile uğraşarak, çok kısa bir süre içerisinde maddi durumunuzu olumlu olarak düzeltebilirsiniz. İşte üniversite zamanlarınızı çok daha güzel bir şekilde geçirmek adına incelemeniz gereken bazı online işler:

Sanal Asistanlık Yapmak

Bu işin yapılması için ilk olarak herhangi bir özel eğitim almanıza gerek olmadığını söylemekte fayda var. Sanal asistanlik, basit bir şekilde normal bir ofis elemanının yerine getirdiği görevleri online bir şekilde yapmaktadır. Yani e-mail cevaplama – yazma, elektronik dosyalama, randevuları takip etme, metin hazırlama tarzında bazı işleri yaparsınız. Bu kişiler belirtilen görevleri halletme konusunda sorumlulardır.

Çeviri Yapmak

Günümüzde birçok öğrenci tarafından çok sık tercih edilen bu iş seçeneği, online bir şekilde de yapılabilmektedir. Eğer sizler de iyi derecede yabancı dile hakimseniz; çeviri yaparak para kazanabilirsiniz. Makale, kitap, dizi, film ve benzeri alanlar üzerinde yeteneğinizi konuşturabilirsiniz.

Web Sitelerini Test Etmek

Web site sahipleri, belirli olan kullanılabilirlik deneyimleri konusunda geri bildirim adına çoğu zaman yardıma gerek duyar. Böylelikle sitelerin tasarımları, arayüzleri ve içerikleri konusunda objektif olarak görüşler alabilirsiniz.

Bundan dolayı web sitelerini test edebilecek birtakım kişilere başvurulur. Bu işin yapılması adına Enroll, User Testing, Userlytics.com ve YouEye.com gibi siteleri inceleyerek daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Fotoğraflarınızı Satmak

Hem para kazanma hem de maddi yöntemi olarak kullanılabilecek olan bu işe ilk girişinizi atabilirsiniz. Peki, fotoğraflarınızı online bir şekilde nasıl para kazanabilirsiniz?

Çekmiş olduğunuz fotoğraflar stok fotoğraf sitelerine konulur ve bazı insanlar tarafından tercih edilmesi beklenir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!