Yayın Uygulamaları

Bilgisayar Başında Para Kazanma

Bilgisayar Başında Para Kazanma
Bilgisayar Başında Para Kazanma

Bilgisayar kullanımı hakkında iyi olan bireyler, para kazanmak adına da bu yolu tercih edebilir. Zaten şu anda eğer bu yazıyı okuyorsanız sizler de bu kişilerden birisiniz. Aslında blog yazmak gibi PC kurdu olmasanız da yapılacak olan bazı yöntemlerden sizlere bahsettik.

Burada adı geçen metotlar, sizlere ek kazanç sağlayabilir. Fakat kendi işine sahip olmak bireylerin yöntemler üzerinde detaylı bir araştırma yapması gerekmektedir. Eğer bu işleri daha fazla geliştirebilirsiniz, bütün kazancınızı bilgisayar ortamı üzerinden de elde edebilirsiniz.

Web’de Arama Yapın

Sürekli olarak bilgisayar başında vakit geçiriyorsanız, arama motorlarını kullanarak ciddi rakamlarda paralar kazanabilirsiniz. Biraz saçma gelmiş olabilir.

ZoomBucks, SwagBucks, Blingo, Scour gib platformların aracılığıyla artık bu işi yapacaksınız. Yani Google sizlere herhangi bir arama yaptı diye vermeyecek.

Bu platformlara giriş yaptığınız zaman sizlerden istenen birtakım görevler olduğunu göreceksiniz. Bu görevleri tamamlamaya başladığınız esnada para kazanmaya da başlarsınız.

Niş Blog Açın

İnternetten gelir elde etme metotlarının en başında yer alan metotlardan biri de bir blog açmaktır. Ama bu konuda dikkat edilmesi gereken bloğun yalnızca belirli bir alan üzerine hitap etmesi gerekir. Niş ismiyle anılan bu belirli alanlara yönelik olan bloglar, daha spesifik bir şekilde gelir yöntemi sunar. Öyle ki; blogunuz içerisine Google reklamları eklendiğinde bile yalnızca yazdığınız konuların iyi gösterilmesini sağlarsınız. Bundan dolayı da tıklanma olasılığınız oldukça artar.

İlgilendiğiniz ya da uzman olduğunuz ve hakkında oldukça fazla bir şekilde araştırma yaptığınız konu üzerinde blog açabilirsiniz. Örneğin; direkt olarak moda üzerine değil de, yalnızca takı üzerine tarzında blog açabilirsiniz. 

Aynı şekilde belirli bir marka olan araba hayranı iseniz o marka ile alakalı her şeyi yazacağınız ve bütün haberleri duyuracaksınız. Böylece güzel gelirler elde edebilirsiniz.

Bilgi ve Becerilerinizi Satın

Hepimizin iyi bildiği ve başka insanlara da bu konu üzerinde yardımcı olabileceği noktalar vardır. Aynı şekilde çok iyi bir grafiker de olabilirsiniz.

Bu bilgi ve becerilerinizin satışını yapabileceğiniz türlü türlü platformlar vardır. Sadeceon, Bionluk gibi yerel platformlarla beraber Upwork, Fiverr gibi yabancı platformlar da yer alır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!