Yayın Uygulamaları

Livu Ajans Açma

Livu Ajans Açma
Livu Ajans Açma

İnternetten para kazanmanın pek çok farklı yolu vardır. Bunlardan birisi de görüntülü sohbet uygulamalarına yayıncı sağlamaktır. Livu birebir görüntülü sohbet uygulaması üzerinde Livu Ajans açabilmeniz adına belirli bir potansiyelinizin olması gereklidir. Eğer Livu yönetim ile iletişime geçebiliyorsanız ve şartları karşılayabiliyorsanız Ajansınızı açma güzergahında ilerleyebilirsiniz.

Livu yönetim aracılığıyla ajans açma 

Livu platformunda yönetim aracılığıyla ajans açabilmeniz için takip etmeniz gereken adımlar bulunmaktadır. Bu adımlar ise aşağıdaki şekilde gibidir:

  • Uygulama üzerinden ajans açılabilmesi adına yönetim ile iletişiminizin olması gerekmektedir.
  • Livu ajanslarının açılma işlemi adına 30 adet kadın yayıncı gerekmektedir. Uygulama üzerinde yayıncılık konusu hakkında bilgi sahibi olmalısınız ve iyi derece ingilizce bilmeniz gerekmektedir.
  • Ajans açıldıktan sonra ise aylık belirli bir sayıda yayıncıyı ajansa kayıt ettirmelisiniz.
  • Getirilen her yayıncı eğitmelisiniz. Ayrıca onlara işi öğreterek para kazanmalarını sağlamalısınız.

Yukarıdaki belirtilenler ve şartlar sağlandıktan sonra da ajansınız uygun görülürse açılır. Böylece sizde Livu uygulamasında artık ajans sahibi namını taşırsınız. Kural dışı bir olayda bulunduğunuz zaman ajansınız hemen kapatılabilir. Yayıncı limitine ulaşamazsanız ajansınız yine kapatılabilir. Ayrıca düzenli bir şekilde yayıncı sağlamazsanız ajansınız tekrardan kapatılabilir. ( Bu gibi durumlarda Ajansınızı içerisinde yer alan yayıncılar artık uygulama bünyesinde çalışırlar. )

Ajans işlemi adına 30 yayıncıyla başlanılması gerekmektedir. Yayıncı sağlayabilecek potansiyeliniz bulunuyorsa ancak yeterince bilginiz bulunmuyorsa bu durum eksi olacaktır.

Livu Ajans Kurmak

Livu ajans kurmak adına ilk olarak 5 tane moderatör ve 20 tane bayan yayıncıya ihtiyacınız bulunmaktadır. Moderatörler yayın içerisinde chate hakim olarak düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar. 

Livu ajans kurma işlemi adına herhangi bir bankadan da dolar hesabınızı açtırmanız gerekir. Bu dolar hesabı tam olarak ne işe yarar? diye sorulursa Livu resmi ekibi de yayın yapan kişilere bireysel bir şekilde ödeme yapmamaktadır. Bunun adına ajans sahibin tüm parayı dolar şeklinde ödeme yapmaktadır.

 Ajans sahibi kar marjını kişi başı % 30 ya da %20 nasıl anlaştıysa o kadar marjını alır. Bu şekilde bütün yayıncılara ödemelerini geçer. Yayıncıların böylece güvenilir ajanslara müracaat etmeleri önemlidir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!