Yayın Uygulamaları

Bigo Live Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Bigo Live Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?
Bigo Live Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Pek çok kişinin merak ederek üye olduğu, devamında ise kendilerini yayınları izlerken bulduğu platformlar bulunmaktadır. Bu platformlardan en bilinen platformun adı ise Bigo Live’dir. 

Türkiye pazarında en baş kısmından beri bireylere yayınlarda boy gösterme, hesap açma, insan ilişkilerini yükseltme tarzında fırsatlar sunuyor. Bu nedenden dolayı kendi genel kullanıcı kitlesi içerisine, biri sürü daha potansiyel kullanıcı ekledi. Kendisini geliştiren ve yoluna devam eden Bigo Live, kullanıcılarından onay alma işlemine de devam etmektedir. Peki Bigo Live hesap silme işlemi nasıl yapılır? diye yanıt arayan yayıncılar adına biz biraz araştırma yaptık. Araştırmalarımız sonucunda sizleri bilgilendirmek adına da yazmaya başladık. 

İzlenen yayınların sayısı gün geçtikçe artmaya devam etmektedir. Yayıncılarına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bigo Live ajansı, birtakım sorunlar da yaşamaktadır. Bazen yayın yapan kişiler, izleyici kitlesine kötü laflar ederek, seyircilerini kaybedebilir. Bu da bazı sorunlara yol açar. Bu duruma maruz kalan seyirci sunucu ilişkisi adına Bigo Live hesap silme işlemi olanağı tanımaktadır.

Telefon Üzerinden Hesap Silmek için

Telefon üzerinden Bigo Live hesap silme işlemini yapabilmek için bazı işlemlerin uygulanması gerekmektedir. Bu işlemler ise aşağıdaki gibidir:

  • Sağ alttan kişi görünümü
  • Geri bildirim ve Yardım kısmı
  • Gerekli boşlukları eksiksiz doldurmanızı ve uygulama üzerinden çıkma sebebinizi belirtmenizi istiyor
  • Bu mesajı gönderilme işleminden sonra ise gerekli işlemler sürece konularak çıkış işlemi gerçekleşiyor

Bu şekilde tablet ve telefon kullanıcıları adına aynı tarz olay süreci geçerlidir. Telefon üzerinden Bigo Live hesap silme işlemi nasıl yapılır? tarzındaki soru işaretlerini bu süreçler ile gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan hesabınızı silebilirsiniz.

Bilgisayar Üzerinden Hesap Silmek için

Bilgisayar üzerinden Bigo Live hesap silme işlemini yapabilmek için bazı işlemlerin uygulanması gerekmektedir. Bu işlemler ise aşağıdaki gibidir:

  • İlk olarak Bigo Live sitesi içerisine giriş yapın.
  • Daha sonra Bigo Live sitesi üzerinde kendi hesabınıza girişinizi gerçekleştirin.
  • Ayarlar sekmesine gelin ve hesap işlemleri kısmı üzerinden hesabınızı tamamen silerek kapatabilirsiniz. Böylece Bigo Live platformu üzerinde var olan hesabınız tamamen silinmiş olacaktır.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!