Yayın Uygulamaları

Bigo live Ajans Nasıl Kurulur?

Bigo Live Ajans Nasıl Kurulur
Bigo Live Ajans Nasıl Kurulur

Pek çok ünlü kişinin de içerisinde yer aldığı bu geniş platform üzerinde sizlerde Bigo Live aracılığıyla para kazanabilirsiniz. Bigo Live ajans kurarak veya yayın açarak Bigo Live para kazanma tekniğini uygulayarak aylık 100$- 4.000$ arasında miktarlar kazanabilirsiniz. Peki Bigo Live Ajan nasıl kuruluyor? sorularını aklınıza getirdiğinizi biliyoruz. Gayet kolay bir biçimde bu platform üzerinde para kazanmanız kesinlikle mümkündür. Bu yazımız içerisinde Bigo Live ajans nasıl kurulur? hakkında bilgilerden bahsedeceğiz. İşte bütün detaylar…

Bigo Live Bireysel Olacak Şekilde Para Çekemez miyim?

Bigo Live para çekim işlemi adına herhangi bir ajans içerisine kayıt olmadığınız zaman boyunca hayır, para çekemezsiniz. Bigo Live ekibi bireysel bir ödeme yapmamaktadır. Herhangi bir ajansa üye olmanıza gerek yoktur.

Bigo Live Fasulye  Ne işe Yarar?

Bigo Live platformunda yayın açarak yayını izleyen kişiler yani destekçiler sizlere hediye atmaktadır. Bu hediyeleri karşılığın sizlerin hesabına ise fasulye olacak şekilde yansır. Bu fasulyeler ile beraber de ay sonu ortalama kazancınız belirlenmektedir.

Bigo Live Elmas Nedir?  Elmaslar Ne işe Yaramaktadır?

Bigo Live elmaslar yayıncı izleyicileri aracılığıyla alınır. Yayın açan bireyler destek olmak adına atılı ve hediye almaya yarar. Bigo TV üzerinde elmas satın alırsanız çok daha ucuz bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bigo Live Kota Nedir?

Bigo Live kota, yayıncıların aylık belirli bir rakam üzerinde kazanacağı fasulye miktarıdır. Aylık olarak ise 30 saati doldurması gerekmektedir.

Bigo Live Greedy Nedir?

Bigo Live greddy, platform içerisinde bir tür çark oyunudur. Bu çarklarda meyve, sebze ifadelerinden her oyun içerisinde seçim yaparak gelen çarka göre doğru bir seçim ile kazanabilirsiniz.

Bigo live Pk Nedir?

Bigo Live Pk, platform içerisindeki 2 yayıncının beraber düello yapmasıdır. Buradan tüm iş yayıncıların aksine destekçilere düşmektedir. Destekçisi sağlam olan yayıncılar bu düelloları her zaman kazanmaktadır. İsterse yayınında 500 kişi olsun, eğer ki destekçiler çok sağlam değilse bu durum herhangi bir avantaj sağlamaz. Pk, olayında en önemli şey kişi sayısında çok sağlam destekçidir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!