Yayın Uygulamaları

Livu Yayıncılık Ve Kullanımı

Livu Yayıncılık ve Kullanımı
Livu Yayıncılık ve Kullanımı

Livu, haftalık maaş ile beraber yayıncılık yapabileceğiniz birebir olacak şekilde görüntülü sohbet uygulamasıdır. Uygulama üzerinden telefon üzerinden görüntülü konuşarak yayıncılar oldukça iyi miktarlarda kazançlar sağlamaktadır. Livu platformunda yayıncı nasıl olabilirsiniz, para nasıl kazanabilirsiniz, platformu nasıl kullanmalısınız ayrıntılı bir biçimde yazımızda paylaştık. İşte bütün detaylar…

Livu’da Yayıncı Nasıl Olurum?

Uygulamadan para kazanabilmek adına ilk olarak yayıncı olmanız gereklidir. Yayıncı olabilmek adına da ilk olarak yapmanız gereken uygulamayı apple store ya da google play üzerinden indirmek olacak. Uygulamayı açarak Gmail, Faceboook veya Telefon numarası üzerinde kayıt edebilirsiniz. Kayıt işlemi bittikten sonra da profiliniz düzenlemeniz gerekiyor. Bu işlem üzerinde dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bundan dolayı dikkatli bir şekilde yazımızı okuyun ve profilinizi o şekilde oluşturun.

Seçecek olduğunuz profil fotoğrafınızda yüzünüzün belirgin olması ve resmin size ait olması gerekmektedir. Kendinize ait bir selfy videosu yükleyin. Video içerisinde konuşmanıza gerek yoktur. Boomerang şeklinde videolar da olabilir. Tam fotoğraf kullanmanızda fayda vardır. Çünkü kesik olan resimler onaylanmayacaktır. Profil resminizi yükleme işleminde sonra Yuvarlağa tam oturmuş olması, solunda ve sağında da boşluk olmaması gerekmektedir. Yükleyecek olduğunuz videolara reklam içerikli olmayacak. Resim ve video da yalnızca kendinizin olması gerekiyor. Dil çıkarma, aşırı dekolte olmayacak.

Bu işlemlerden sonra uygulama üzerindeki profilinizin ekran görüntüsünü bizlere iletmeniz yeterlidir.

Livu Yayıncı Kuralları

60’lık eşleşme ve kraliçe aramasında yapılmaması gereken bazı kurallar bulunmaktadır. Bu kurallar ise aşağıdaki gibidir:

  • Yalnızca iç çamaşırıyla ekrana çıkmak.
  • İç çamaşırının gösterilmesi. Kıyafeti sıyırıp göstermek vs.
  • Dil çıkarmak
  • Parmağı ağza sokmak
  • Çok fazla aşırı dekolteli kıyafetler giymek
  • Kamerayı yalnızca göğüslere odak yapmak
  • Sütyen tarzındaki sporcu atletleri giymek
  • Bacak arası ve göğüs bölgesini ellemek
  • Kıyafet sıyırma
  • Çıplaklık
  • Karşı tarafı tahrik edebilecek herhangi bir davranış

Livu Platformunda Maaşımı Nasıl Alırım?

Livu platformu üzerinden maaş alabilmeniz adına bir adet Payoneer hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Uygulama maaşınızı ise uluslararası internet bankacılığı haline gelen Payoneer hesabına yatırır. Siz de oraya giriş yaparak kendi banka hesaplarınıza paranızı kolay bir şekilde çekebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!