Yayın Uygulamaları

LivU Yayıncı Rehberi

LivU Yayıncı Rehberi
LivU Yayıncı Rehberi

Bu yazımız içerisinde LivU platformu üzerinde yayıncı nasıl olunur, LivU nedir, kimler LivU’da yayıncı olabilir tarzında bütün bilgilerden bahsettik.

LivU Ajansa Ücretsiz Kayıt ve Yayıncı Olma Rehberi Girişi

Biliyorsunuz ki günümüz şartlarında çalışmak, iş bulabilmek bu dönemde çok zor. Özellikle de bayanlar için çok daha zor bir durumda. Bazılarımıza maaşı yetmiyor, bazılarımız işten atılıyor, bazılarımız ise çalıştığımız yerlerde erkeklerden tarafından tacize uğruyor. Ancak yine de yeterli bir maaş alamıyoruz veya maaşlar verilmiyor ya da çok geç veriliyor. LivU uygulaması içerisinde ise haftalık olarak düzenli bir şekilde aktif olabilirseniz yüksek maaşlar elde edebilirsiniz. Evinizde, oturduğunuz yerde, ofisinizde vb. her yerde çalışabilirsiniz.

LivU Nedir?

LivU uygulaması, genel hatlarıyla birebir yapılan görüntülü bir sohbet uygulamasıdır. Tıpkı, Omegle, Azar vb. tarzdaki Görüntülü sohbet uygulamasıdır. Ancak oldukça güzel bir şekilde kendilerini diğer uygulamalardan ayıran farkı vardır. İstediğiniz yerden ya da evden günlük olarak 2 saat çalışarak haftalık 1.000 TL ile 5.000 TL arasında maaş almanızı sağlar.

( Ajans180 olarak bizlere başvurun ve bu fırsatları sizler de elde edin. 

Kesinlikle cinsellik, pornografi vb. konuların tamamının yasak olduğu bir uygulamadır. Bu sebepten dolayı rahat olabilirsiniz. Canınızı sıkan kişileri ya da istemediğiniz kişileri hemen engelleyebilirsiniz. Unutmayın ki site üzerinde artık patron sizsiniz!

LivU’da Kimler Yayıncı Olabilir?

  • Gerekli olan yaş kriteri 18 ile 35 yaş aralığındadır.
  • Ayrıca uygulamamız üzerinde yalnızca bayan kişiler yayıncı olabilir.

LivU’da Sohbet Konusu Olarak Ne Konuşacağım?

Sohbetlerin kesinleşmiş herhangi bir konusu yoktur. Konu tamamen sizlere bırakılmıştır. Yeni tanışılmış olan kişilerle yapılacak olan sohbet tipine benzetebiliriz. -Merhaba, -Nerelisin…

LivU’da Nasıl Kazanacağım?

Uygulama içerisinde insanlar tarafından sizlere aramalar gelmektedir. Gelen aramalar sayesinde Coin kazanırsınız. Bu coinler ise gerçek paraya dönüşmektedir. 750 coins takribi 1 dolara tekabül etmektedir. Şunu bilmelisiniz ki bu rakım elde edilmesi çok kolaydır. Zaten bizlere katıldığınız zaman bu durumu çok kolay bir şekilde fark edeceksiniz. Geç kalmadan bizimle iletişime geçin ve yayın hayatınıza başlayın.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!