Yayın Uygulamaları

Bigo Live Ajans Açmak

Bigo Live Ajans Açmak
Bigo Live Ajans Açmak

Milyonlarca kullanıcısı olan ve en kullanışlı görüntülü sohbet uygulaması olan Bigo Live ajans açmak için şartlar nelerdir, nasıl açılır;

Freelance yetenek avcılarını arıyoruz!

Bigo Live uygulaması içerisine yayıncı getirerek komisyon kazanabilecek ekip arkadaşları arıyoruz! Yayıncı olup ayda en az 30 saat yayın yapabilecek olan yetenekli bireylerle Bigo Live platformu arasında köprü olabilecek avcıları arıyoruz. Bigo Live platformu üzerinden kazanmak ve kazandırmak oldukça kolaydır. Bundan dolayı işinin ehli yetenek avcılarıyla hem kazanabilir hem de kazandırabiliriz. Herkesin memnun kalacağı bir iş ahlakının oturtulması içinde herkesin kendi yerine getirmesi gereken sorumlulukları gözden kaçırmaması gereklidir.

Çevreniz geniş ve böyle bir tecrübeye önceden sahipseniz, prim sistemiyle beraber part time yapacak olduğunuz bu iş tam sizlere göre. 

Aranan Nitelikler

Bigo Live Ajans açmak konusundaki yetenek avcılarında birtakım özellikler aramaktayız. Bu özellikler ise aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Çevresi geniş,
  • Kendi yayıncı portföyü olan,
  • Sosyal medyayı aktif ve etkili kullanan, 
  • Aylık yayıncı kotasını doldurabilecek,
  • İkna kabiliyeti oldukça güçlü,
  • İş takibi konusunda kuvvetli yayıncı menajerleri aramaktayız.

Bigo Live Ajans Kurmak

Bigo Live platformu içerisinde yayın yaparak kişileri kendi yayınlarına toplamakta olan yayıncılar, buradan gelir etmek adına da uğraşıyorlar. Bigo Live tam olarak bütünleşmiş bir portaldır. Bundan dolayı bireyler, burada sağladığı yayınlar ile beraber işbirliği düşüncesiyle ve kendilerini göstermeye çalışarak iyi paralar kazanabilmektedir.

İnternet kültürünün gelişimi ile beraber, yayıncılık kültürü de oldukça gelişmektedir. Bu tarz platformlara örnek olarak ise en büyük favoriyle Bigo Live verilebilir. Kendisine has bir iletişim sohbet odaları, kendisine has stili ve kendine özgü Bigo Live ajansları çok iyi bir örnek olacaktır. İnsanları sürekli cezbeden yapısı ile beraber hem platformda yayın yapan yayıncılarına hem de kullanıcılar güzel fırsatlar sağlamaktadır. Son zamanlarda yükselen trendler arasına, kendi kanalınızı oluşturun. Daha sonrasında bazı ajanslar ve insanlar ile birlikte iletişim halinde kalarak para kazanma algısı oturmuştur.

Bigo Live ajansının kurulması adına 15 adet kadın yayıncıyı sağlamak zorundasınız. Ek olarak 5 adet moderatör olmalıdır. Onlar chatin genel düzeni sağlarlar. Erkek yayıncılar kabul edilmemektedir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!