Yayın Uygulamaları

En Popüler 6 Mobil Canlı Yayın Platformu

En Popüler 6 Mobil Canlı Yayın Platformu
En Popüler 6 Mobil Canlı Yayın Platformu

Bugün sizlere hazırlamış olduğumuz makale içerisinde, mobil canlı yayın programlarını listeleyeceğiz. Gerek Android gerekse iOS üzerinde pek çok yayın programı kullanılıyor. Peki bu programlar tam olarak ne işe yarıyor, ne kadar bir aktif kullanıcıya sahipler. Bu yazımız içerisinde, kendiniz adına en uygun olan yayın programına ulaşabilirsiniz.

İlk olarak makalemiz içerisinde yayın yapılan programlar listelenmektedir. Steam tarzındaki yayını izletebilen mobil uygulamalar makalemiz içerisinde yer almayacaktır.

1- Shou

Shou mobil platformlar içerisinde en çok ve en sık kullanılan yayın programlarından birisidir. İsterseniz, takip etmekte olduğunuz insanların yayınlarını izleyebilirsiniz. İsteseniz de kendiniz yayın açabilir ya da arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve güzel bir program demek doğru olacaktır.

2- Ustream

Ustream platformu sayesinde, arkadaşlarınızın yayınlarını izleyebilir ve her anınızı paylaşabilirsiniz. Pek çok kullanıcı sayısına sahip olan Ustream platformuda makalemiz içerisinde yer alan diğer etkili programlardan.

3- Livestream

Livestream ile beraber anlık yayınlar yapabilirsiniz. Mesela bir konser alanındasınız ve en sevdiğiniz şarkı çıktı, bu esnadan hemen yayını açarak anınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Videonun altına yorumlar yapabilir ve yorumları yanıtlayabilirsiniz. İçerisinde oyunun da yer aldığı pek çok menüsünün bulunduğu bu işlevli stream aracı Windows üzerinde olmakla beraber iOS ve Andorid platformunda da geçerlidir. İşletim sistemleri üzerinde oldukça anlaşılır ve hızlı bir şekilde video yayınları yapabilirsiniz.

4- Butterfly TV

Butterfly TV sayesinde bazı şeyleri tanıtmak adına hızlı bir şekilde videolar çekebilirsiniz. Seyahat gezisine çıktığınızı varsayalım, bu program ile beraber bütün maceralarınızı canlı ve anlık olarak arkadaşlarınıza ulaştırabilirsiniz.

5- Meerkat

Telefondan aracılığıyla Stream yapma denilince akla ilk gelen programlardan bir diğeri de Meerkat programıdır. Şu anda telefon yayıncılığı sektörünün, en üst sırasında bulunan Periscope adına en büyük rakip diyebiliriz. Oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

6- Periscope

Bilgisayarlarda Steam platformunun anlamı ne ise, iOS ve Android işletim sistemleri adına da Periscope platformu odur. Tabi birisi daha çok blog üzerine, diğeri ise oyun yayıncılığı. Yine de dokundukları kitle sayısına bakılırsa, oldukça uygun bir varsayım yapılmış olur. iOS ve Android işletim sistemlerinde en çok ve sık kullanılan stream uygulaması Periscope platformunun sahibi ise bize çok uzak değildir. Sahibi Twitter’dır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!