Yayın Uygulamaları

YouNow Para Kazanma

YouNow Para Kazanma
YouNow Para Kazanma

YouNow platformu herkesin web veya uygulama üzerinden canlı yayın yaparak izleyicileri ve yayıncıyı bir araya getiren gerçek zamanlı bir platformdur. YouNow platformunun bu kadar çok dikkat çekmesindeki en büyük sebep ise çok yüksek rakamlarda para kazanma fırsatını insanlara sunmasıdır.

Bizler gerçekten bu tarz platformları yeteneklerin değerlendirilebildiği birer fırsat alanı olarak görüyoruz. Mesela sinema, televizyonculuk ya da tiyatro eğitim alan her kişi kolay bir şekilde bu fırsatı değerlendirebilir. Yalnızca profesyonellik ile de sınırlı bir platform değildir. Eğer yeteneğiniz bulunuyorsa bu tarz platformlar gerçekten de yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz bir yerdir.

ABD’de geçmişi çok daha eskilere dayanan YouNow, Türkiye’de henüz yeni yeni popülerlik kazanıyor. Popüler bir hal almasıyla beraber bizlerinde dikkatini çekti ve araştırmaya başladık. Aşağıda birazdan bahsedeceğim rakamları gördükten sonra dijital yayıncılığın yükseliş trendine devam ettiğine bir kere daha şahit oldum. Araştırmalarımıza göre YouNow platformu üzerinde düzenli bir şekilde canlı yayın yaparak 3 – 4 bin TL arasında para kazanabilen yayıncılar mevcuttur.

YouNow Partnerlik sistemiyle beraber yayıncılar nasıl para kazanıyor?

YouNow platformu üzerinde insanlar canlı yayınlar yaparak ve yayın esnasında beğeni, bahşiş yüksek abone ve seyirci toplayarak para kazanabiliyor. Para kazanmak kolay bir şekilde gözükse de aslında her yayıncı bu kadar kolay para kazanamıyor. Canlı yayın yaparak para kazanılabilmesi adına YouNow Partnerlik programlarına kabul edilmek gerekmektedir.

Yayıncıların YouNow partnerlik programına katılabilmeleri adına en az bir defa 50 ve üstünde anlık seyirci sayısına ulaşmış olmaları gerekiyor. Bunun haricinde yapılacak olan canlı yayınlardaki telif hakları ihlal etmeme ve haftada minimum iki defa canlı yayın yapması şartları bulunuyor.

Eğer çok daha önceden bilgi sahibiyseniz YouNow partnerlik programını, Youtube platformundaki iş ortaklık programı tarzında düşünebilirsiniz. Kazanç ortaklığındaki kriterler farklı olsa bile mantık genel olarak aynıdır.

Gerekli kriterleri sağladığınız zaman partnerlik programına katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca haftada minimum iki defa canlı yayın yapmayı sürdürmelisiniz. Seyirciler tarafından sizlere gönderilen anlık beğeni, hediye ya da ‘’bar’’ şeklinde tabir edilen ödül tarzlarıyla para kazanıyorsunuz. Bütün her şey bundan ibaret.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!