Yayın Uygulamaları

Dlive Para Kazanma Yolları

Dlive Para Kazanma Yolları
Dlive Para Kazanma Yolları

Dlive genel anlamıyla canlı bir akış platformudur. Youtube ve Twitch platformlarında rastladığımız canlı videoların paylaşım platformu Dlive, yayıncılarına para kazanma imkanı sunmaktadır.

Geleneksel içerik akışı platformları içerisinde içerik üreticileri uzun bir uğraşları neticesinde bir izleyici kitlesini elde etmeye çalışmaktadır. Ardından para kazanmak adına ise bu izleyicilerin yayın esnasındaki bağışlarına ihtiyaç duyarlar. Fakat yeni nesil yayıncılık tercihlerinden birine sahip olan Dlive platformunda para kazanmak için ekstra bir yol bulunuyor. Son zamanlarda Youtube, Facebook ve Twitch platformlarındaki pek çok içerik üreticisi de Dlive platformunda geçmeye başladı.

Dlive Nedir?

Dlive platformu genel anlamıyla Twitch platformu ile birebir benzerlik göstermektedir. İnsanlar platform içerisinde canlı videolar başlatır. Bu videoları da kullanıcılarına hoşnut ve beğenisine sunmaya çalışır. Genel anlamıyla online oyunlar oynayan kişiler tarafından sık bir şekilde tercih ediliyor. Fakat farklı tarzlarda video çekimleri yapan kişile de platform içerisinde bulunuyor.

Son zamanlarda Türkiye’de içerik üreticiliği yapan pek çok önemli ise daha fazla bir şekilde para kazanabilmek adına Dlive platformuna geçmiştir.

Dlive Para Kazanma Yolları

Dlive platformu üzerinde para kazanmanıza imkan sağlayacak pek çok yol bulunmaktadır. Bunları sizler adına aşağıdaki şekildeki gibi listeledir:

Bağış Almak

Diğer canlı yayın platformları içerisinde olduğu gibi Dlive platformunda bağış alabilirsiniz. Dlive platformunda Lemon ismi verilen hediye paralar bulunmaktadır. Kullanıcılar bu para birimini gerçek para ile satın alma işlemini yaptıktan sonra içerik üreticilerine bağış şeklinde gönderebiliyor. Ödeme için minimum tutar ise 4.250 Lemon etmektedir. Bu da yaklaşık olarak ise 51 dolara tekabül eder.

Dlive platformunda kişiler Lemon para birimlerini pek çok farklı ödeme tercihi ile satın alabilmektedir. Her lemon yaklaşık olarak 0.012 Dolar üzerinden satılmaktadır.

Sosyal Medya Hesaplarını Büyütmek

Dlive platformunda para kazanmanızı sağlayacak diğer bir yöntem de sosyal medya hesaplarını büyütmek olacaktır. Örnek vermek gerekirse; Instagram hesabınız bulunuyor, Dlive platformundaki hayranlarınıza Instagram’daki sayfanızı takip etmelerini isteyebilirsiniz. Böylece Instagram üzerinden de para kazanma tekniklerini kullanarak ciddi gelir elde edebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!