Yayın Uygulamaları

Dlive ile para kazanmak

Dlive ile para kazanmak
Dlive ile para kazanmak

Yayıncılığında oldukça popüler bir hal aldığı günümüzde, hemen hemen herkesin aklında yayıncı olma düşüncesi var. Peki bu düşünceyi destekleyecek olan platform nedir?

En popüler yayın platformları içerisinde kendisine yer edinen Dlive platformunda yayıncı olabilirsiniz. Böylece Dlive ile para kazanabilirsiniz. Ajans 180 ailesi olarak bu yazımız içerisinde sizlere Dlive platformunun kullanımı sayesinde nasıl para kazanılacağını anlatacağız.

Dlive’da nasıl para kazanılır ?

Dlive platformu üzerinde normal bir para birimi veya para kullanılmıyor. Platformun kendine has ‘’limon parası’’ isminde bir para birimi var. Limon paraların hem yayın izleyerek hem de yayın açarak kazanabilirsiniz. 

Yayın yaparak kazanmaya çalışırsanız, kişilerin sizlere gönderdiği aboneliklerle ya da bağışlarla para kazanıyorsunuz. Ayrıca oyunfor ve bynogame gibi platformlar üstünden de donate alarak para kazanabilirsiniz.

Yayın izleyerek para kazanma amacına sahipseniz, izlemekte olduğunuz yayıncıların açtıkları ganimet sandıkları üzerinde sizlere düşen payı kazanıyorsunuz. Size düşen pay, hem yayında olduğunuz süreye hem de şansa bağlı olacak şekilde artıyor. Ganimet sandığı ise, yayıncılara gelen bağışların belirli bir kesiminin birikmesiyle doluyor. Ayrıca yayın devam ettiği sürece içerisine belirli bir miktarda limon eklenmesiyle de doluyor. Yani yalnızca yayın izleyerek bile Dlive ile para kazanabilirsiniz.

Limonlar kaç TL ediyor ?

Dlive platformu üzerinde bakiyelerine eklemiş olduğunuz 1 tane limon para 0.012 dolar etmektedir. Yani 1000 limon parası ise 12 dolar ediyor. O da yaklaşık olarak 80 lira civarında bir para karşılığına denk geliyor. Para çekebilmek adına elbette ki belirli bir limit bulunmaktadır. Bu limit ise 4.250 tane Limon parasıdır. O da yaklaşık olarak ise 300 TL civarında bir para miktarı anlamına geliyor. Gerekli bakiyeye erişim sağlandıktan sonra da blockchain cüzdanlarınıza paranızı çekebiliyorsunuz.

Dlive’dan Para Çekmek

Dlive platformunda Limon sistemi ile para kazandıktan sonra paranızın çekme kısmı aracılığıyla da kazancınızı hesaplarınıza aktarabilirsiniz.

  • İlk olarak Dlive’ın sağ üst tarafındaki profil resmine tıklayın. Ardından ise Ödeme Al kısmına tıklayın.
  • E-posta adresinizin doğrulamasını tamamlayın. Kimliğinizi doğrulamak adına Resmi Kimliğinizin ekran görüntüsünü alın ve yükleyin.
  • Resmi Kimliği yükle kısmında Yükle’ye tıklayın. Başlat sekmesine tıklayın.
  • Kimliğini doğrulamak adına Resmi Kimlik seçeneğini seçin.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!