Yayın Uygulamaları

Tango Live Yayın Açmak

Tango Live Yayın Açmak
Tango Live Yayın Açmak

Tango Live yayın açmak, oldukça basit ve kazançlı yayın açma yöntemleri arasında yer almaktadır.

Tango Live, yayın platformları arasında pek adı bilinmese de yurtdışında oldukça fazla kullanılmaktadır. Yayın yapmanın bildiğiniz üzere çeşitleri bulunmaktadır. Eğer siz sadece sohbet yayınları yapmak istiyorsanız Tango Live platformu tam olarak size göre. Platformun yeni olmasından dolayı yayıncı arayışı devam etmektedir. Kullanıcı sayısı olarak yeterli olan Tango Live uygulaması maalesef yayıncı sayısı kadar o kadar yeterli değildir. Bundan dolayı kullanıcılarına izleyebilecek içerik üreten herkese ödeme yapmaktadır. Belirli bir süreyi doldurduktan sonra Tango Live canlı yayın platformu üzerinden dolar bazında kazanç elde etmeniz mümkündür. Uygulama içerisinde belirli izlenme saatine ulaşmanız durumunda sizinle iletişime geçiyorlar. Daha sonrasında haftanın şu günleri şu saatlerde yayın açmalısınız tarzında bir mail geliyor. Bunun yanı sıra diğer anlaşma paketleri ile de yayın açmanız mümkündür. Örnek olarak haftada 4 gün yayın açmayı seçip istediğiniz günler yayın açabilir ve kazancınızı buna göre belirleyebilirsiniz.

Tango Live Para Kazanmak

Tango Live para kazanmak, diğer yayın platformları üzerinden yayın açıp para kazanmaya oranla daha kolaydır. Eğer açtığınız yayınlarda sadece sohbet üzerinden ilerliyorsanız bu platformda kazanacağınız parayı başka bir platformda kazanmanız daha zor olacaktır.

Tango Live internet sitesi üzerinden belirli sürede yayın açtıktan sonra Tango Live partner programına dahil ediliyorsunuz. Dahil edildiğiniz bu partnerliğin belirli bir anlaşması mevcut. Örnek olarak haftada 10 saat yayın açmak üzerinde bir anlaşma imzalarsanız buna göre kazanç elde ediyorsunuz. Bunun yanı sıra yayınlarda size gelen bağışlar ve abonelerin parasının bir kısmını da Tango Live size veriyor. Yani yapmanız gereken anlaşmaya bağlı olarak düzenli ve daimi olarak yayın açmak. Tabi hastalandığınız vs. durumlar olabilir bunlar için Tango Live tolerans göstermektedir.

Uygulama içerisindeki kazançlara değinecek olursak, sadece sohbet alanında oldukça fazla kazanmanız mümkündür. Çünkü uygulama içerisinde en çok yer alan kullanıcı bu tarzda yayınlar izlemeyi sevmektedir. Dolar bazında aldığınız ücretlerde anlaşmasına göre aylık 200 – 2000$ arası kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!