Yayın Uygulamaları

Periscope Para Kazanma

Periscope Para Kazanma
Periscope Para Kazanma

Periscope para kazanma, özellikle twitter fenomenlerinin gözdesi haline gelmiş canlı yayın uygulaması olarak bilinmektedir.

İnternetten para kazanmayı herkes istemektedir. Fakat bunu başaran kişi sayısı da bir o kadar azdır. Bunun böyle olmasının sebebi ya donanımsal ya da kişinin içerisinde yeterli istek olmamasından kaynaklanır. Ben yayın açarsam kim izleyecek diye düşünürseniz zaten bu iş başlamadan bitecektir. Fakat Twitter üzerinde belirli bir kitleye erişiminiz varsa gerçekten Periscope sizin için biçilmiş kaftandır. Twitter hesabı ile bağlantılı şekilde çalışan bu canlı yayın platformunda twitter takipçileriniz de yayınlarınızı görmektedir. Onun haricinde birçok taktik ile Twitter ve Periscope üzerinde takipçi kasabilir ve canlı yayınlardan para kazanabilirsiniz. Peki Periscope para kazanma nasıl olmaktadır?

Uygulama içerisinde kalp adı verilen bir sistem bulunmaktadır. İzleyiciler buradan sizlere hediye gönderebiliyor. Tabi size hediye göndermesi için aşağıda yer alan miktarlarda jeton satın alması gerekmektedir.

Periscope Jeton Fiyatları

Kullanıcının size kalp göndermesi için alması gereken jetonlar bulunmaktadır. Bu jeton fiyatları da aşağı yukarı şu şekildedir:

  • 1050 Jeton: 7 TL
  • 3500 Jeton + 380 Jeton Hediye: 20 TL 
  • 12000 Jeton + 1405 Jeton Hediye: 70 TL 
  • 30750 Jeton + 4245 Jeton Hediye: 175 TL 
  • 63650 Jeton + 10630 Jeton Hediye: 340 TL 

Periscope Nedir?

Periscope Nedir? Periscope üzerinden para kazanmak mümkün müdür? Sorularına bu başlık altında yanıt vereceğiz.

Periscope uygulaması 2015 yılında iki ortak tarafından kurulmuştur. Bundan kısa bir süre sonra 100 milyon dolar bütçeyle Twitter tarafından satın alınmış ve kullanılmaya başlanmıştır. Uygulamanın Android ve iOS platformları üzerinde mevcut olduğunu belirtmeliyiz. Uygulama içerisinde canlı yayın açabilir veya canlı yayın izleyebilirsiniz. Çok kolay bir uygulama olan Periscope üzerinde herhangi bir para yatırmanız gerekmez. Sadece izlemiş olduğunuz yayıncıları desteklemek istiyorsanız jeton yükleyerek onlara destek olmak amacıyla kalp gönderebilirsiniz. Periscope üzerinden para kazanmak mümkün müdür? Periscope arkasında Twitter gibi bir uygulamayı bulunduruyor olmasından dolayı oldukça geniş bir takipçi havuzuna sahiptir. Bu yüzden dolayı izlenme sayınız içeriğinizin beğenilmesine göre artacaktır. İzlenme sayınız arttığı zaman da dolaylı yoldan kazandığınız para artacaktır.

Ülkemizde geçtiğimiz yıl yasaklanan Periscope uygulaması, kaçak maç yayınları nedeniyle yasaklanmıştır. Fakat Twitter platformunun ülkemizde temsilcilik açacağını belirlemesiyle bu sorunun üstesine geçilmiştir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!