Yayın Uygulamaları

Düzenli Ödeme Yapan Canlı Yayın Siteleri

Düzenli Ödeme Yapan Canlı Yayın Siteleri
Düzenli Ödeme Yapan Canlı Yayın Siteleri

Düzenli ödeme yapan canlı yayın siteleri arasında en kaliteli olanları sizlerle paylaşacağız.

Yayın yapan kişilerin ödemelerini daimi olarak almasını istemeleri gayet normaldir. Yapılan canlı yayınlar sonrasında en azından bir kısmın ödemesinin alınması (örnek olarak: bağışlar gibi.) yayın yapanların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça önemlidir. Büyük yayıncılar haricinde bu işe yeni başlamış olan kişiler ciddi zamanlarını harcayarak yayın yapmaktadır. Bundan dolayı tek gelir kaynakları neredeyse sadece yayıncılığa indirgenmektedir. 

Sizlere aşağıda paylaşacağım 4 yayın sitesi de ödemeleri düzenli olarak yatırmaktadır. Bazısı hafta içerisinde bazısı para çekimi işlemi verdiğinizden süreden sonra saatler içerisinde ödemenizi yatırmaktadır.

Tango Live

Düzenli ödeme yapan canlı yayın siteleri arasında en kaliteli ödeme sistemine sahip platformlardan bir tanesi de Tango Live yayın sitesidir.

Ödemelerin istenildiği vakitte yatırıldığı sistemde belirli bir miktarın üzerine ulaştıktan sonra çekim talebi vermeniz mümkündür. Örnek olarak belirlenen bu ücret 100 TL ise hesabınız içerisinde 100 TL olur olmaz bu parayı çekmek isteyebilirsiniz. Tango Live bu konuda size kolaylık sağlamaktadır.

Glow

Düzenli ödeme yapan canlı yayın siteleri arasında en kaliteli ödeme sistemine sahip platformlardan bir tanesi de Glow yayın sitesidir.

Ödemelerin gün içerisinde veya ertesi gün yapıldığı canlı yayın platformları arasında yer almaktadır. Glow canlı yayın platformu ödeme isteğinizden sonra trafiğinizin kontrolünü gerçekleştirir ve 1 iş günü içerisinde gerekli ödemeyi yapar.

Bigo Live

Düzenli ödeme yapan canlı yayın siteleri arasında en kaliteli ödeme sistemine sahip platformlardan bir tanesi de Bigo Live yayın sitesidir.

Bigo Live sitesi üzerinde yayın bitirdikten sonra bakiyeniz güncellenmektedir. Bundan dolayı yayını kapatır kapatmaz para çekim talebi vermeniz mümkündür.

LivU

Düzenli ödeme yapan canlı yayın siteleri arasında en kaliteli ödeme sistemine sahip platformlardan bir tanesi de LivU yayın sitesidir.

LivU da diğer yayın platformları gibi düzenli ödeme yapan sistemler arasında yer almaktadır. Ödeme talebinizi oluşturmanız üzerine o hafta içerisinde size gerekli ödemeyi yapmaktadır. LivU, daha fazla kullanıcıya sahip olmasından dolayı bu ödeme 1 hafta içerisinde olmaktadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!