Yayın Uygulamaları

Para Kazandıran Canlı Yayın Siteleri

Para Kazandıran Canlı Yayın Siteleri
Para Kazandıran Canlı Yayın Siteleri

5-10 yıl içerisinde hayatımıza büyük bir kapsamda giriş sağlayan canlı yayın siteleri bizlere yeni birçok meslek dalı kazandırdı. Bu kapsamlarda kullanıcılar buraya yönelirken en çok merak edilen konulardan bir tanesi para kazandıran canlı yayın siteleri oldu.

Yayıncılık ve yayın yapmak terimlerini bizlere ilk olarak Twitch ve Youtube gibi platformlar sunmuştur. Bunların üzerine daha birçok canlı yayın platformu da zamanla eklenmiştir. Bu yazımız içerisinde en çok para kazandıran canlı yayın sitelerini sizler için inceledik. Her canlı yayın platformunun kendine has özellikleri sayesinde para kazanmanız mümkün. Tabi ki canlı yayın platformundan önce sizin para kazanmaya başlamanız için güzel bir sisteme sahip olmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra canlı yayınları daimi olarak yapmanız sizin izlenmenizi etkileyecek en büyük unsurlar arasında yer almaktadır. Eğer izlenme kaygısı güdüyorsanız bu işte başarılı olmanız biraz zordur. 

Sizlere Ajans 180 olarak önerimiz yaptığınız işi 2 farklı platform kullanarak yapmanız gelişiminizde büyük fayda sağlayacaktır. 

1) Bigo Live Canlı Yayın Platformu

Para kazandıran canlı yayın siteleri arasında ilki ve en çok önerdiğimiz sistem Bigo Live’dır. 

Kullanıcılarına sunduğu eşsiz deneyimler sayesinde izlenmelerinizi programın kendisine adapte olarak artırmanız mümkündür. Programda düzenli olarak yayın yapmanız para kazanmanızı direkt olarak etkileyecektir. 

2) Livu Canlı Yayın Platformu

Canlı yayın siteleri arasında sonradan katılmasına rağmen para kazandıran canlı yayın siteleri denildiği zaman akla ilk gelen sitelerden bir tanesidir.

Kazançlarınızı bağış veya abonelik harici sistemlerden alabildiğiniz Livu canlı yayın sitesi en çok önerilen sistemler arasında yer alır. Partner programına dahil olana kadar yayın açmanız ve sonrasında düzenli yayınlara geçmeniz aylık asgari ücretten fazla kazanmanızı sağlayacaktır. 

3) Twitch

Sektörün liderleri arasında görülen Twitch platformu canlı yayın siteleri arasında en çok kullanıcıya sahip site olma ünvanını taşımaktadır. 

4) Dlive

Dlive canlı yayın platformu sonradan kurulan canlı yayın platformları arasında yer almaktadır. Sonradan kurulmasına rağmen kullanıcı sayısı aşırı miktarda fazladır. Kullanıcılarına diğer yayın siteleri haricinde başka bir sistem önerdiğinden ötürü kazanç olarak en fazla kazanabileceğiniz siteler arasında yerini almıştır. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!