Yayın Uygulamaları

Canlı Yayın İzleyerek Para Kazanma

Canlı Yayın İzleyerek Para Kazanma
Canlı Yayın İzleyerek Para Kazanma

Canlı yayın izleyerek para kazanma, teknolojinin ilerlemesi ile birlikte mümkün hale geldi. Geleneksel yayıncılık anlayışı yerine artık modern yayıncılık anlayışı daha fazla görülmektedir.

Modern yayıncılık anlayışına girilmesi ile birlikte insanlar artık yayıncının onlara verdiğini değil kendi isteklerini daha çok tercih etmektedir. Birçok yayın izleyicisi zamanla bu sebepten ötürü yayın açmaya çalışmıştır. Fakat başarılı olan kişilerin sayısı oldukça azdır. İzlenme potansiyelini oluşturursanız bile izlemeniz garanti olmadığından ötürü yatırımınız boşa gidebiliyor. Denemekte fayda var fakat bugün sizlere belirteceğimiz farklı bir konu mevcut. Yayın açmadan sadece canlı yayın izleyerek para kazanma gibi bir fırsat olduğunu söylesek? Yer alan uygulama içerisinde yayıncıları izlemek ve onlara destek vermek sizlerin de kazanmasını sağlıyor. Yayıncıyı izlediğiniz zaman hesabınızda bakiye birikiyor ve bu bakiyeyi gerçek para olarak sizde çekebiliyorsunuz. Fakat çoğunlukla kullanıcılar bu bakiyeyi de yayıncıya bağış olarak atmak istiyorlar. Çünkü ciddi bir zaman ayırıp yayın izlemediğiniz takdirde kazanacağınız para pekte çok değil.

Sadece Canlı Yayını İzleyerek Para Kazanma Mümkün mü?

Canlı yayın izleyerek para kazanma sistemine olanak sağlayan internet sitesi Dlive platformudur. Dlive uygulama içerisinde yayıncıları sadece izleyerek para kazanmanız mümkün hale gelmektedir.

Dlive, blockchain alt yapılı bir canlı yayın platformu olarak ortaya çıkmıştır. Uygulama limon sistemi ile çalışmaktadır ve yayıncıyı izlediğiniz zaman sizlerde limon kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu limonları yayıncıyı desteklemek için kullanabileceğiniz gibi birikim de yapabilirsiniz. Eskiden yaklaşık olarak 2-3 dakikada 1 limon kazanmak mümkündü fakat şu an kazanılan rakam o kadar fazla değil. Toplamda 2000 limonun 200 TL civarlarında olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca yeni bir canlı yayın platformu olması ve izleyicilere olanak sağlaması nedeniyle yayıncıların izlenme olasılığı da artmaktadır. Bu nedenle yayıncı olma düşünceniz var ise bu platform yeni başlayanlar için gayet ideal bir yayın platformudur. 

Ajans 180 üzerinden canlı yayın açmak isteyenlere danışmanlık verilmektedir. Bu yolda nasıl ilerlemeniz gerektiği, hangi platform üzerinden ne yaparak daha fazla izleyebileceğiniz gibi püf detaylar anlatılmaktadır. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!