Yayın Uygulamaları

Youtube’dan Nasıl Para Kazanılır?

Youtube’dan Nasıl Para Kazanılır?
Youtube’dan Nasıl Para Kazanılır?

YouTube içeriğinde birçok yayıncı olmasına rağmen izleyici sayısının aşırı fazla olmasından dolayı hala yayıncı gereği duymaktadır. Bundan dolayı yeni YouTube kanalı açanların hala bir fırsatı olduğunu belirtmeliyiz.

YouTube üzerinden para kazanmak için kanalınızın para kazanmaya açık olması gerekmektedir. Hesabınızı para kazanmaya açık hale getirmek oldukça basit bir işlemdir. Kanalınızın para kazanmaya açık halde olması için aşağıda yer alan şartları yerine getirmesi gerekmektedir:

  • YouTube kanalınız son 1 yıl içerisinde en az 4000 saat üzerinde izlenmeye ulaşması gerekmektedir. 
  • Kanalınızın en az 1000 aboneye sahip olması gerekmektedir.
  • YouTube para kazanma politikalarını baştan sona okuyup kabul etmeniz gerekmektedir.
  • Adsense hesabına sahip olmanız gerekmektedir.

Bu şartları sağladıktan sonra YouTube partner programına başvurup YouTube üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanma süreci diğer Adsense programlarına göre daha hızlı olarak yanıtlanacaktır. 

Bundan sonrası ürettiğiniz içeriklere ve içeriklerin izlenmesine göre para kazanırsınız. Ürettiğiniz içeriklerin kategorisine göre bile kazandığınız parada değişiklik olacaktır. 

YouTube Üzerinden Para Kazanma Teknikleri

YouTube üzerinden para kazanmak için kanalınız aktif hale geldiğinde başlamanız mümkün olacaktır.

Sizlere vermiş olduğumuz bu taktikler sayesinde izlenme sayılarınız maksimum düzeye gelecektir. Sizinde gayretiniz olması ve aşağıda yer alan maddeleri yapmanız YouTube üzerinde inanılmaz bir şekilde yükselmenizi sağlayacaktır. Youtube üzerinden para kazanmak istiyorsanız aşağıda yer alan profesyonel YouTuberlerin uyguladıklarını uygulamalısınız.

  • İzlenme algoritmasına uygun olarak içeriklerinizi hazırlamanız gerekmektedir. 
  • YouTube başlıklarını dikkat çekici bir şekilde hazırlamanız ve SEO kurallarına uymanız gerekmektedir. 
  • Düzenli olarak içerik paylaşmanız YouTube’un sizi önermesini sağlayacaktır. Bu sayede izlenmeleriniz ve abonelerinizi maksimum düzeyde artırmanız mümkün olacaktır.
  • İçeriklerinizi para kazanma limitlerine uygun olarak dikkalara tamamlamanız kazandığınız parayı artıracaktır. Eskiden olan 10 dakikalık video limiti şu anda 8 dakikaya indirilmiş durumdadır.
  • Azimli bir şekilde video üretmek. Hepsinden önce en önemlisi sizin bu işe gayret sarf etmenizdir. Birçok YouTube kullanıcısı bu adımlardan en çok buna gayret göstererek şu anda bulundukları konumlara gelmişlerdir.

YouTube serüveninde sizlere Ajans 180 olarak bol şans diliyoruz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!