Yayın Uygulamaları

Live Chat Para Kazanma

Live Chat Para Kazanma
Live Chat Para Kazanma

Live Chat para kazanma, internet üzerinde daimi olarak saatlerimizi harcadığımız fakat para kazanmadığımız bir aktivitedir. Peki sizlere live chat yaparak para kazanabileceğiniz söylesek?

Live chat para kazanma uygulamanın amacına göre çeşitlere ve bazı koşullara ayrılmaktadır. Uygulamanın en çok kazandırdığı kişiler %70 – %80 oranında kadın kullananlardır. Uygulama içerisinde sohbet etmek için para yatırmak gerekmektedir. Burada da bayanlar ile konuşmak isteyen erkek kullanıcılar para yatırıyor ve konuşma başlatmak istiyorlar. Eğer yabancı dil konuşmasını biliyorsanız erkek kullanıcılar da buradan güzel kazançlar elde edebilir. Çünkü yurt dışında bu işin erkek ve kadın ayrımı yapılmamaktadır. İki tür kullanıcı da oldukça fazla para yatırmaktadır.

Uygulamanın yönergeleri doğrultusunda karşınıza çıkan kişiler ile muhabbet ediyor, fotoğraf gönderiyor veya görüntülü sohbet ediyorsunuz. Yaptığınız her görüşme sonrasında ise belirli miktarda kazanç elde ediyorsunuz. Yurtdışında yer alan uygulamalarda bunu yapmak kazancınızı kur üzerinden almanızı ve daha fazla kazanmanızı sağlamaktadır. 

Mesajlaşarak Para Kazanma

Live Chat para kazanma çeşidinin basit ve kazançlı yöntemi mesajlaşarak para kazanma günlük çalışmanızın yanında yapabileceğiniz bir iş çeşididir.

Günlük işlerimizin yanında telefonumuzu sürekli yanımızda taşıyoruz. Uygulamaların partner programına katıldıktan sonra bu uygulamalar üzerinden size gelen mesajları yanıtlamak pek vaktinizi almaz. Bundan dolayı bir ek iş gibi, gelen mesajlara cevap vererek oldukça fazla kazançlar elde etmek mümkündür.

Genellikle uygulamaların istediği size mesaj atan kişilere hemen anında geri dönüş yapmamanız yönündedir. Bunun asıl amacı konuşmak isteyen kişinin bir başkasına da para karşılığı konuşma başlamasıdır. Bu da size müsait olduğunuz zaman yanıt verme lüksünü sunmaktadır.

Görüntülü Konuşma İle Para Kazanma

Live Chat para kazanma çeşidinin herkes tarafından yapılmayan fakat yapıldığı zaman fazla kazandıran yöntemi ise görüntülü sohbettir.

Görüntülü sohbet ederek para kazanma her bireyin kabul edip yapacağı bir işlem değildir. Herkesin kolay kolay kabul etmemesi de bu sektörde çalışan insana ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir. Bundan dolayı kazançlar da diğer sohbet etme uygulamalarına göre oldukça fazladır. Bulduğunuz uygulamanın size söylediği miktarda görüntülü sohbet yaparak para kazanmanız mümkündür.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!