Yayın Uygulamaları

En Çok Kazandıran Yayın Platformu

En Çok Kazandıran Yayın Platformu
En Çok Kazandıran Yayın Platformu

En çok kazandıran yayın platformu denildiği zaman akla birçok farklı canlı yayın platformu gelebilir. Fakat sizlere bugün bahsedeceğimiz canlı yayın platformu arasında daha kolay yoldan kazanabileceğiniz sistemler arasındadır.

Livu canlı yayın platformu kullanıcılarının izlenmesini sağlayacak bir algoritmaya sahiptir. Yer alan izleyicilerin düzenli yayın yapmanız durumunda yayınınıza otomatik olarak gönderilmesini sağlamaktadır. İzleyici sayısının artması kazançlarınızı da doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı yayın hayatına ilk başlayan yayıncıların en çok tercih ettiği platformlar arasında yer almaktadır. 

Yayınlara daimi olarak devam etmeniz sizleri partner programına katılmaya hak kazandırıyor. Bu sayede izleyiciler sizlere abone olma veya bağış atma durumunda olmasalar bile partnerlikten para kazanıyorsunuz. Partner programından kazandığınız paranın dolar cinsinden veriliyor olması da kazandığınız parayı oldukça makul bir fiyata dönüştürmektedir.

Ajans 180 olarak canlı yayın platformları ile anlaşmalı olarak çalışıyoruz. Canlı yayın platformunda nasıl ilerlemeniz gerektiğiyle ilgili bilgilerin yanı sıra sizleri partner programına sokmak için elimizden geleni yapıyoruz. WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçerek sizlerde yayıncı olabilirsiniz.

En Çok Kazandıran Canlı Yayın Platformu

En çok kazandıran canlı yayın platformu nedenleri ile birlikte bu başlık altında sizlere aktaracağız.

Livu platformu canlı yayının yanı sıra birebir görüntülü sohbet yapılabilen bir uygulamadır. Yani hem insanlarla konuşup hemde cuzi miktarlarda kazançlar elde etmeniz mümkündür. Neden Livu?

  • Kullanıcılarının düzenli yayın yapmasına bağlı olarak izleyicileri yayıncılara önermektedir.
  • Partner programında aylık 1.000$’a kadar ödemeler yapmaktadır. Türkiye standartlarında ise bu para 7.000 TL – 8.000 TL civarlarında etmektedir. Bu para da herhangi canlı yayın platformundan kısa sürede kazanabileceğiniz bir para değildir.
  • Sadece kamera açmanız ve sohbet etmeniz sizi izleyen bir kitle bulmanıza yeterlidir. Diğer platformlarda daha çok oyun yayınları izlenmektedir. Sürekli sohbet yayını açan kişiler belirli günden sonra fazla izlenmez. Bundan ötürü Livu, izleyici kaygınız olmadan düzenli olarak sohbet ederek para kazanmanızı sağlamaktadır. 

Ajans 180 WhatApp hattına yazarak nasıl yayıncı olunacağı ile ilgili daha profesyonel bilgi almanız mümkündür. Tek yapmanız gereken iradeli bir şekilde düzenli olarak yayın açmak.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!