Yayın Uygulamaları

OnlyFans Nedir?

OnlyFans Nedir?
OnlyFans Nedir?

OnlyFans, internetten para kazanma sektörü içerisinde en kazançlı pay sağlayan sistemlerden bir tanesidir. İçerik oluşturanların içeriklerinden para kazanmalarını sağlayan bir abonelik sistemine sahiptir.

OnlyFans üzerinde içerik oluşturanlar, içeriklerini bir ödeme sonrası görülme şeklinde ayırmaktadır. Bu sayede hayranları aylık bir ücret öder ve içerikleri görmeye başlarlar. Kullanıcılar bir defa sizin çalışmalarınızın nasıl olduğunu görmek için ücretsiz şekilde görüntüleyebilir. Fakat daha sonrasında bunun icin bir ücret ödemesi gerekmektedir. 2016 yılında kurulan site İngiliz teknoloji girişimcisi Timothy Stokely tarafından kurulmuştur. Şu anda 30.000.000 ve üzerinde bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Bunun yanı sıra site üzerinde 450.000’den fazla içerik oluşturucusu bulunmaktadır. 

Site piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren içerik oluşturucusu olarak paylaşım yapan kullanıcılarına 600 milyon dolardan yukarı bir meblağ ödeme yapmıştır. Kur bazında çalışılan sistemde hayranlarınız 4.99$ – 49.99$ arasında bir bedel ödeyerek size aylık abonelik oluşturmaktadır. Bu tutarın yaklaşık %20’si vergilere ve OnlyFans şirketine gitmektedir. 

OnlyFans Uygulamasını Kimler Kullanır?

OnlyFans internet sitesi üzerinde birçok Türk kullanıcı hesap oluşturarak dolar bazında kazanç sağlamaktadır. Bunlardan birisi de siz olabilirsiniz. Yapmanız gereken bir konsept belirleyip düzenli olarak paylaşım yapmaktan başka bir şey değil.

OnlyFans üzerinde fitness eğitmenleri, sanatçılar, yazarlar, yemek şefleri, yazarlar ve birçok meslekten insan paylaşım yapmaktadır. Bu bilinen meslek grupları sadece işin bilinen tarafını oluşturmaktadır. Özel bir konsepte sahipseniz buraya girip paylaşımlar yaparak insanların dikkatini çekebilirsiniz. OnlyFans üzerinde insanlar Instagram, Facebook gibi mecralarda paylaşamadığı içerikleri de bu site üzerinden mesaj yoluyla iletmektedir. Hayranları için özel resimler, videolar gönderen birçok kullanıcı bu site içerisinde yer almaktadır. 

OnlyFans internet sitesinin kuruluş amacı içerik oluşturucularının düzenli olarak içerik dağıtmalıdır. Bunun sonucunda bir takipçi kitlesine erişebilir ve düzenli bir gelir haline gelen kazanç sağlamaları. Site üzerinden birçok Türk gerçekten güzel paralar kazanmaktadır. Hatta ülkemize ilk duyulmaya başladığı zamanlarda Cosplay paylaşımları yapan bir firma kazanç raporunu paylaşmıştı. Bu raporda 220.000 $ kazandığı görülüyordu.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!