Yayın Uygulamaları

Onlyfans Para Kazanma

Onlyfans Para Kazanma
Onlyfans Para Kazanma

OnlyFans üzerinde birçok abonelik çeşitleri bulunmaktadır. Bu abonelik ücretlerine göre fotoğraflarınızı, videolarınızı görmek isteyen kişiler minimum ve maksimum tutarlar aralığında sizlere ödeme yaparlar.

OnlyFans üzerinde yer alan minimum abonelik ücreti 2021 yılı için 4.99 ABD doları olarak belirlenmiştir. Maksimum tutar ise 2021 yılı için 49.99 ABD dolarıdır. İçerik oluşturanların hayranları bu içerikleri görmek için en düşük olarak 5$ para ödemektedir. Kazanılan bu paranın %20’lik bir kısmı vergilere ve OnlyFans internet sitesinin sahibine gitmektedir. Aboneliklerinizi özel mesaj vs. olarak ayırabilir abonelik paketleri şeklinde düzenleyebilirsiniz. Bunu yapmanız kazançlarınızı artıracak yöntemler arasında belirtilmiştir. OnlyFans para kazanma ülkemizde de birçok kişinin tercih ettiği kolay para kazanma yöntemleri arasında yer almaktadır.

İlk başlarda düşük ücret ile içerik paylaşmak hayranlarınızın oluşmasını sağlar. Örnek olarak uygulama içerisinde yer alan Swedish Bella ismiyle tanınan paylaşımcı abonelik fiyatını 6.50 $ olarak belirlemiştir. Fakat buna rağmen 2020 yılı içerisinde en çok para kazanan OnlyFans kullanıcısı ünvanını almıştır.

OnlyFans Uygulamasında İçerik Paylaşımına Nasıl Başlanır?

Bazı sosyal medya platformlarından çok daha farklı olarak, OnlyFans’ı sadece içerik oluşturucu ya da abone olarak kullanabilirsiniz. Kazanan olmak için içerik yüklemeye başlamanız ve banka hesabınızı profilinize eklemeniz yeterli olacaktır. Bahsettiğimiz gibi, içerik oluşturan kişiler kendi fiyatlandırmalarını OnlyFans’ın maksimum ve minimumları dahilinde belirleyebilirler. Minim 5 $ bahşiş miktarında abonelikler adına ayda 49,99 $ ile aylık 4,99 $’dır. İçerik oluşturucular, her 3 haftada bir, getirmiş olduklarının %80’i oranında yaklaşık bir ödeme alırlar. OnlyFans, uygulamalarını ve OnlyFans sitesini barındırma, ödeme ve çalıştırma işlemleri ile alakalı maliyetleri karşılamak adına ücretlerin %20’lik tutarını kendisine alır.

Nasıl OnlyFans Abonesi Olunur?

  • OnlyFans abonesi olmak oldukça kolaydır. Bir kez daha, yeniden OnlyFans internet sitesine giderek kayıt bağlantısına tıklayarak başlayın. E-posta adresinizi onayladıktan hemen sonra, OnlyFans sayfasının sağ üst tarafındaki profil simgesine tıklayın. Ardından, abone olmak için bir ödeme kartınızı Kartlarınız kısmına ekleyin
  • Ödeme bilgilerinizin tamamını kaydettikten sonra, takibini yapmak istediğiniz bir profil üzerinde abone ol düğmesine tıklanması yeterli olacaktır.
  • Bir profile abone olunduğu zaman, içerik hemen kullanılabilir olacaktır. İstediğiniz zaman ise aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!