Yayın Uygulamaları

Glow Nedir?

Glow Nedir?
Glow Nedir?

Glow canlı yayın platformu 2019 yılında piyasaya çıkmış ve kısa sürede yayıncılık uygulamaları arasında popülerliğini kazanmıştır. 

Canlı yayın yapmanın yanı sıra görüntülü sohbet olarakta oldukça fazla kullanılan uygulama mobil ve bilgisayarlarda kullanılıyor. APK formatı da bulunan uygulamanın daha değişik versiyonlarını istiyorsanız dark mode vs. indirmeniz mümkün. Kaliteli ve oldukça eğlenceli bir platform olan Glow’da ülkemizde de oldukça rağbet görmektedir. Ülkemizde birçok kişi hem görüntülü konuşma hem de canlı yayın özelliği kullanarak para kazanmaktadır. Özellikle yayın yaparak para kazanmak isteyen yayıncılar için Glow partner yayıncı programı güzel kazançlar vermektedir. Partner programına dahil olduktan sonra yayın içerisinde bağış gelmese dahi Glow partnerliğinden para kazanmanız mümkündür. Glow uygulamasının partnerliği ve yayıncılığı hakkında detaylı bilgi edinmek için Ajans 180 WhatsApp hattına mesaj atabilirsiniz.

Son zamanlarda oldukça rağbet gören internetten para kazanma kaynağı, pek çok insan gelir ve istihdam kaynağı olmuş durumdadır. İnternetten para kazanmanın diğer bir yolu ise de internetten yayın yapmaktır.

Glow Canlı Yayın Yapma

Glow Canlı Yayın Yapma
Glow Canlı Yayın Yapma

Yayın yapmak denilince akla pek kolay gelmese de, Glow platformu üzerinden görüntülü görüşmeler yapılması sizin için çok daha faydalı olacaktır. Görüntülü görüşmelerle tanışmış olduğunuz kişilerle etkileşime geçerek ve kitlenizi yükselterek kısa süre içerisinde daha fazla popülerlik elde edebilirsiniz. Ancak böylesine kaliteli olan görüntülü görüşme uygulamasında popülerliğin yükseltilmesinde tecrübesiz ve nasıl yapılacağı hakkında da bilgi eksiklikleriniz bulunabilir. Bu durumlarda da devreye Ajans 180 olarak biz girmekteyiz. Ajansımız ile kendinize ait bir portföy seçebilirsiniz. Ayrıca popülerliliğinizi nasıl yükselteceğiniz, işinizi nasıl yürüteceğiniz planlarını da kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. 

Glow görüntülü görüşme uygulaması sayesinde aynı zaman oldukça yüksek miktarlarda parayı kolay bir şekilde kazanabilirsiniz. Glow’u nasıl kullanabilirim ya da Glow uygulamasına nasıl para kazanabilirim gibi sorular aklınızda yer edinebilmektedir. Bu soruları aklınızdan defetmek için de yine Ajansımızla iletişime geçebilirsiniz. Böylece para kazanma metotları hakkında fikir edinebilirsiniz.

Son zamanlarda oldukça rağbet gören internetten para kazanma kaynağı, pek çok insan gelir ve istihdam kaynağı olmuş durumdadır. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!