Yayın Uygulamaları

Paribu Para Kazanma

Paribu Para Kazanma
Paribu Para Kazanma

Paribu kripto para birimlerini hızlı ve güvenli bir şekilde alabileceğiniz kripto para borsasıdır. Bu yazımızda Paribu uygulamasını ve Paribu para kazanma yöntemini açıklayacağız.

Kurucusu Türk olan Paribu’nun CEO’su Yasin Oral’dır. 2017 yılından itibaren hizmet vermekte olan güvenli Türk kripto para borsası olan Paribu, Türkiye’de ve dünyada oldukça fazla tercih edilmektedir. Türkiye’de kripto paraya vergi gelmesi ile birlikte kullanımı her ne kadar azalsa da direkt IBAN’ına parasının gelmesini isteyenler tarafından kullanılmaktadır. Paribu borsasında diğer borsalarda olan ve hatta daha en büyük borsa olan Binance’ye gelmemiş kripto paralarda bulunmaktadır. Özellikle taraftar kripto paralarının gelmesi ile birlitke Paribu borsasında büyük ilgi uyandırdı. İlk başlardaki kullanımına tekrardan geri dönen Paribu uygulaması yaptığı kampanyalar ile de kullanıcılarına destek vermekte. 

Paribu para kazanma uygulamaya arkadaşlarınızı davet ederek olabiliyor. Arkadaşlarınızı davet ettiğiniz zaman onların sizin bağlantınızla kayıt olması ve para yüklemesi sizlere kazandırıyor. Size kazandırdığı bu paranın yüzdesi hesabınızda bulunan para miktarı esas alınıyor. Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Paribu Borsası Üzerinden Para Kazanma

Borsa Üzerinden Para Kazanma
Borsa Üzerinden Para Kazanma

Paribu borsası ile yatırım ve çekim işlemi yaparak doğru coine girmeniz durumunda para kazanabilirsiniz.

Yaptığınız yatırımlar sonucunda yatırdığınız coin borsada yükselirse bu şekilde kar sağlayabilirsiniz. Yatırım olacağını düşündüğünüz, ileride değerlenebileceğini düşündüğünüz coine para yatırarak coinin artması ile para kazanmanız mümkün.

Paribu para kazanma için ücretsiz olan eventleri takip etmekte bir yöntemdir. Ücretsiz eventlerde yeni çıkan kripto paralar belirli sayıda kişiye hediye edilmektedir. Kripto para bu sayede biliniyor ve daha fazla yatırımcı alıyor. Yatırım aldıkça da size hediye edilen paranın değeri yatırım aldığı miktarda artmış oluyor. Bu para kazanma yönteminde biraz beklemeniz ve içeride yer alan kripto paranızı unutmanız da gerekiyor.

Bir diğer Paribu para kazanma yöntemi de arkadaşlarınızı davet etmektir. Arkadaşlarınızı davet ederek onların yatırdığı miktarın bir kısmını Paribu size hediye ediyor. Bu hediye edilen tutar hesabınızda bir müddet durduktan sonra vergisini ödeyerek çekim işlemi yapabiliyorsunuz. Bu yazıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!