Yayın Uygulamaları

Tumile Yayıncı Olma

Tumile platformunda canlı sohbet ile eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşayın. Yayıncı olup görüntülü sohbet ederek yeni kişilerle beraber arkadaşlık kurmaya başlayın.

Tumile yeni nesil olan görüntülü sohbet sistemidir. Yabancı ve Türk kişilerle çevrimiçi sohbet edebilir ve farklı hediyeler göndererek tanınmış biri haline gelebilirsiniz. Tumile Türkiye girişleri ise sesli ortam üzerinden yapılmaktadı

Tumile Nedir?

Tumile dünya üzerinde en fazla ve en sık kullanılan kameralı ve sesli sohbet uygulamasıdır.

Tumile Kameralı Sohbet

Sohbet etmek insanlar arasında sık bir şekilde gerçekleşene aktiviteler arasındadır. Kişiler aileleriyle, arkadaşlarıyla her konu üzerinden sohbet edebilir. Kimi zaman gündem hakkında, kimi zaman herhangi bir spor konusu, kimi zaman ise yalnızca muhabbet olsun diye sohbet edilir.

Sizlere sohbet zenginliğinizi arttıracak bir platform ve uygulamadan bahsedeceğiz. İnternet kullanımın yoğun olarak kullanıldığı şu zamanlarda Tumile Kameralı Sohbet hayatımıza giren en kapsamlı uygulamalardandır. Tumile ile beraber yeni kişiler tanışarak sohbet edebilirsiniz, sanal alem üzerinde kaliteli bir vakit geçirebilirsiniz.

Tumile sesli ortam odaları bu konu üzerinde sizlere ücretsiz bir hizmet verir. Uygulamayı indirmeden bu biçimde kullanabilirsiniz. Ancak uygulama şeklinde indirmek isteyen bireyleri bilinmesini isteriz ki, sesli ortam dışında Tumileye benzer sitelerin hepsi ücretlidir. Sanal altın alımı yaparak para harcamayı kullanabilir, diğer kişiler ile beraber görüntülü iletişim sağlayabilirsiniz. Bu sebepten dolayı da sizler sesli ortam Tumile sohbet odalarının içerisine bekliyoruz.

Tumile Görüntülü Sohbet

Sizlere daha önce de pek çok platform ve uygulama hakkında bilgi vermiştik. Ancak bunları arasında en sık kullanılanlardan biri ise Tumile Görüntülü Sohbet uygulamasıdır. Kullanımı oldukça basittir ve mobil telefonlar ile uyumlu bir şekilde çalışır. Bu uygulama içerisinde para kazanma seçenekleri de yer almaktadır. Tumile para kazanma seçenekleri insanları biraz da olsa uygulamaya ortak etmiş, uygulama kullanımını arttırmış gibi gözükür. Uygulama üzerinde yayıncı olup, canlı yayın açarak sizde para kazanabilirsiniz.

Tumile Para Kazanma

Tumile uygulamasında yayıncı olarak sizlerde canlı yayın yapabilirsiniz. Ayrıca canlı yayın yaparak para da kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek işlem canlı yayın açıp yayınınız içerisine katılacak kişileri beklemek olacaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!