Yayın Uygulamaları

Para Kazandıran Uygulamalar 2021

Para Kazandıran Uygulamalar 2021
Para Kazandıran Uygulamalar 2021

Evde bilgisayar başında veya telefonla uğraşırken de para kazanabileceğiniz uygulamalar olduğunu söylesek? Hemde hepsi %100 ödeme yapmış ve kanıtlanmış uygulamalardan oluşmaktadır.

Burada yer alan uygulamalara günlük 1-2 saat sürenizi ayırarak aylık faturalarınızı, kiranızı vs. ödeyebilir bu şekilde para kazanabilirsiniz. Yazı içerisinde geçen bütün uygulamalara gerekli özeni emeği gösterdiğiniz zaman gerçekten de güzel paralar kazanmak mümkündür.

Bounty Uygulaması ile Para Kazanmak

Bounty Uygulaması ile Para Kazanmak
Bounty Uygulaması ile Para Kazanmak

Bounty uygulaması ile para kazanmak diğer uygulamalara kıyasla daha eğlencelidir. Anlam veremediğiniz görevleri yaparak para kazanabilirsiniz. Görevleri yerine getirdiğiniz zaman da paranız hesabınıza direkt olarak yatar.

Genel görevleri gizli müşteri olma, anket doldurma ve uygulama test kontrolü yapma gibi görevlerdir. Bunların haricinde birçok görev bulacağınız Bounty uygulaması ile günün belirli saatlerinde giriş yaparak ciddi paralar da kazanabilirsiniz. Görevlerin zor olması o görevin getirdiği parayı da artırmaktadır. Uygulama içerisinde şu tarz görevler de bulunmaktadır:

  • Şehrimizde bulunan bir mağazaya gidip fotoğraf çekmeniz istenebilir.
  • Markette yer alan bir ürünün fotoğrafını çekmek istenebilir.
  • Kafeye veya restorana girmek ve hizmet derecesini kontrol etmeniz istenebilir.
  • Mağazaya müşteri olarak gitmeniz ve anket doldurmanız istenebilir.

Burada yer alan ekstra görevlerin getirisi bir o kadar fazladır. Çünkü uygulama sahibi sizlerden bir şeyleri test etmenizi ve efor sarf etmenizi istiyor. Bundan dolayı alacağınız meblağ da artıyor.

Money App ile Para Kazanmak

Money App ile para kazanmak Bounty uygulamasına göre daha kolaydır. Kolay olmasının sebebi sadece bulunduğunuz yerden ücretsiz bir şekilde telefonunuz aracılığıyla para kazanabilirsiniz. 

Genelde uygulama içerisinde yapmanızı istenilen görevler şu şekildedir:

  • Video izlemek, videoya yorum yapmak veya videoyu beğenmeniz istenebilir.
  • Anket doldurmak ve görüşlerinizi belirtmeniz istenebilir.
  • Ücretsiz bir şekilde oyun indirip deneyimlemeniz istenebilir.

Yani genel olarak ücretsiz bir şekilde hizmetleri test etmeniz ve görüşlerinizi bildirmeniz istenir. Bu uygulama şirketlerin uygulamalarını test etmeleri için para ödedikleri ve aracı buldukları bir uygulamadır. Sizlerde uygun olduğunuz herhangi bir yerde girip bu uygulama ile para kazanabilirsiniz.

Uygulama en çok bilinen görev yap uygulamaları arasında yer aldığından dolayı sürekli güncel görevler gelmektedir. Güncel görevlerin sürekli olması da daimi olarak para kazanmanız anlamına geliyor.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!