Yayın Uygulamaları

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar

Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar
Gerçek Para Kazandıran Uygulamalar

Para kazanmanın günümüz şartlarında zorlaştığı dönemlerde internet üzerinden para kazanmak bir nebze daha kolaydır. Dışarıdan bakıldığı zaman her ne kadar masa başında oturarak para kazanmak gibi görünse de bazı zorlukları bulunmaktadır. Özellikle masa başında daha büyük para kazanan kişiler için ince ayrıntılar yer almaktadır.

Bu yazımızda sizlere gerçek para kazandıran uygulamalardan ve nasıl para kazanabileceğinizden bashedeceğiz.

Hadi Uygulaması

Hadi Uygulaması
Hadi Uygulaması

Hadi uygulaması gerçek para kazandıran uygulamalar arasında yer almaktadır. Sunucuların Müge Boz ve Merve Toy olduğu bir canlı yayında para ödülü kazanabileceğiniz bilgi yarışması olarak çıkarılmıştır. 

Her gün yapılan canlı yayınlarda uygulama içerisinde çeşitli türlerden yarışmalar da yapılmaktadır. Genel konsepti ise yer alan sorulara doğru cevap vererek para kazanabileceğiniz bir uygulama. Toplamda sorulan sorulara doğru cevap veren kişiler o gün için belirtilen parayı kazanmaya hak kazanıyorlar. Kazanılan para yarışmaya katılan kişilerden kaç tanesi tüm sorulara doğru cevap verdiyse aralarında eşit olarak paylaştırılmaktadır. Örneğin 10000 kişinin katıldığı ve para ödülünün 10000 TL olduğu yarışmada toplamda 2 kişi bütün soruları doğru yanıtladı diyelim. Böyle olması durumunda 2 kişinin hesaplarına 5000 TL yatırılacaktır.

Genelde uygulama içerisinde bulunan soruların kategorileri müzik, film, magazin, spor ve magazin. Bazı günlerde özel kategori de açılıyor. Bunun yanı sıra bazı günlerde özel yarışmalar yapılıyor. O gün canlı yayında sorulan sorular kolay sorudan zor soruya şeklinde ilerlemektedir.

Foap Uygulaması

Foap uygulaması fotoğraf çekmeyi sevenlerin kullanabileceği ve para kazanabileceği bir uygulamadır.

Çektiğiniz fotoğrafları uygulamaya yükleyerek büyük şirketlerin, firmaların ve kuruluşların fotoğraflarınızı almasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken fotoğraf çekmek ve yüklemek. Akıllı telefonlarınız ile çektiğiniz fotoğrafları bile satabileceğiniz bir uygulamadır. Fotoğrafınızın satılması durumunda paranın yarısını Foap uygulaması almaktadır. Bunun yanı sıra satışlar genellikle dolar üzerinden olduğundan ve yabancı firmalara satıldığından satışlar daha çok gelir getirmektedir. Biriken paranızı PayPal ve birçok uygulama üzerinden çekim yapabilirsiniz. Yeteri miktarda para biriktirdiğiniz zaman bunu araştırarak kolay bir şekilde çekim yapabilirsiniz.

Fotoğraf çekip para kazanabileceğiniz gibi uygulama içerisinde yer alan görevleri yerine getirerek birçok ödül kazanmanız mümkün. 

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!