Yayın Uygulamaları

Telefonla Para Kazanma

telefonla para kazanma
telefonla para kazanma

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte bu sektörde para kazanmak mümkün hale geldi. Akıllı telefonlarına karşı bağımlılık seviyemiz inanılmaz derecededir. Peki akıllara şu soru geliyor, akıllı telefonumla para kazanabilir miyim? Sorumuzun cevabı evet kazanabilirsiniz. Bu konuya bir sonraki başlık altında değineceğiz.

Gencinden yaşlısına neredeyse herkesin akıllı telefonu var. Telefonlarla kimileri sürekli fotoğraflar çeker kimileri de video çeker. Telefonlardan para kazanmayı sağlayan en büyük yöntemlerden biri canlı yayın yaparak para kazanmaktır. Cep telefonunuza indireceğiniz uygulamalar ile dilediğiniz yerde canlı yayın açabilir ve gelirler elde edebilirsiniz.

Canlı yayın yaparak para kazanma özellikle Youtube ve Twitch gibi platformların hayatımıza girmesinden sonra oldukça popüler hale geldi. Bu platformlar büyük ekipman gereksinimleri duyduğundan her isteyen yayın açamıyordu. Fakat günümüzde artık canlı yayınları çoğu mobil uygulamalar sayesinde yapılabiliyor. Bu uygulamalardan en popüleri Bigo Live uygulamasıdır. Canlı yayın uygulamaları sayesinde sadece cep telefonunuzla yayınlar açabilir büyük kitlelere erişebilirsiniz. Canlı yayın uygulamalarının ana gelir kaynağı izleyicilerinden gelen bağışlardır

Bigo Live ile Para Kazanma

Bigo Live uygulamasını telefonunuzda yer alan uygulama marketinden kolayca indirebilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra canlı yayın açan kişileri izleyebilir ya da sizde canlı yayınlar açabilirsiniz. Bigo Live aslında yeni insanlar tanıyabileceğin, sohbet edebileceğin bir sosyal ağdır. Bunun yanında kullanıcılarına sunduğu avantajlarla gelir elde etmelerini de sağlıyor. Canlı yayın uygulamalarından en aktif olarak kullanılan ve ciddi paralar kazanabileceğiniz Bigo Live’da canlı yayınlar yaparak sizde fenomen olabilirsiniz. 

Uygulamada yayın açmak aşırı derecede kolay bir işlemdir. Yayın açmak Bigo Live’da fenomen olmak istiyorsanız bizlere ulaşabilir daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

Glow ile Para Kazanma

Glow uygulaması kullanıcıların görüntülü sohbetler ve canlı yayınlar yapabileceği bir uygulamadır. Bigo Live gibi amaç insanların sosyalleşmesini sağlamaktır. Bu uygulamada da canlı yayınlar yaparak para kazanabilirsiniz. Yeni kurulan bir uygulama olduğundan burada ilk yayıncılardan olup ciddi gelirler elde edebilirsiniz. İnsanların bu uygulamayı kullanmasındaki en büyük nedenlerden biri uygulama içerisinde sizleri eşleştiriyor olmasıdır. Eşleşmeler sonucunda yeni insanlarla tanışıp, sosyalleşip, para kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!