Yayın Uygulamaları

FancyMe Yayıncı Olma

FancyMe uygulaması içerisinde yayıncı olabilmek için Android kullanıcı iseniz bizimle irtibata geçtikten sonra vermiş olduğumuz indirme linkinden uygulamayı indirmelisiniz. Daha sonrasında profil ekranınızı düzenleyip bizlere ekran resmi şeklinde fotoğrafı atarak onaylayabilirsiniz. Profiliniz üzerinde kendi şahsi resminiz olmak zorundadır. Eğer ki iphone işletim sistemin sahip bir kullanıcı iseniz apple store üzerinden FancyMe yazarak indirmelisin. Android işletim sistemine sahip telefonlarda  yapılacak olan bütün koşullar burada da geçerlidir. 

FancyMe Nasıl Kullanılır?

FancyMe uygulaması içerisinde yayıncı olduktan hemen sonra süper mod özelliği sayesinde var eşleşme oluyor. Bu, 1 dakika dolduktan sonra karşınızdaki kişi kapatmaz ise dakikada 200 puan kazanıyorsunuz. Bunu uygulama içerisinde sık bir şekilde yapmalısınız.

Quick call özelliği sayesinde kendinizi canlı bir şekilde gösteriyorsunuz. Böylece liste içerisindeki herkes sizi görür. Daha sonra arayabilir ya da mesaj atabilir. Arama yaptıkları zaman dakikada 150 puan kazanıyorsunuz.

Otomatik mesaj özelliği sayesinde herhangi biri size mesaj attığı zaman belirlemiş olduğunuz otomatik mesaj karşınızdaki kişiye gidiyor. Karşı taraf atmış olduğunuz mesajı gördüğünde 20 puan kazanıyorsunuz.

Gizli resim özelliği sayesinde profilinizdeki 6 tane resmi gizleyebiliyorsunuz. Kullanıcılar resimler görebilmek için 80 puan ödemek zorundadırlar.

Hediyelerden de puan kazanabilirsiniz ancak hediyeleri %50’lik bir kısmı size gelmektedir.

Canlı yayın özelliği ile yayın açarak arkadaş kazanabilirsiniz. Yayın içerisinde hediye veya direk arama alabilirsiniz. Canlı yayın özel oda içeriği ile isteğe bağlı olacak şekilde +18 konularına yatkın olan kişiler özel açılır.

FancyMe Maaşımı Nasıl Alırım?

FancyMe uygulaması içerisinde Hafta bitiş ve başlangıç tarihi Cumartesi günü saat 19:00’dır. Yeni girilecek olan haftada cuma gününe dek maaşınızı vereceğiniz payoneer hesabına ya da banka hesabına alırsınız.

FancyMe Kazançları Nasıl?

FancyMe uygulaması, diğer uygulamalar da olduğu birçok çeşitliliğe göre yayıncılara para kazandırmaktadır. Bunlar puan şeklinde veya hediye şeklinde olabilir. Yayıncılar yayın esnasında aramalar yapabilir veya hediye alabilirler. Geniş ürün yelpazesi ile uygulama birçok insan tarafından oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır. 

Yayıncı, ilk hafta içerisinde 10.000 puana ulaşırsa yaklaşık 10 dolar kazanır. 40.000 puana ulaşırsa tek seferlik 20 dolar bonus ajansa eklenir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!