Yayın Uygulamaları

Evden Çalışmak İsteyenlere İş İmkanı

Evden çalışma sistemi özellikle pandemi sürecinde oldukça araştırılan bir konu haline gelmiştir. Evde çalışma imkanı sizlere çok büyük avantajlar sağlar. Evden çıkmadan para kazanmanıza olanak sağlayan iş imkanları ile sizde güzel paralar kazanabilirsiniz. Evde yapılabilecek iş imkanlarından en çok tercih edilen canlı yayın yaparak para kazanmaktır. Özellikle Youtube hayatımızda büyük bir yer edindikten sonra canlı yayınlara olan ilgi gün geçtikçe artmaya başladı. Durum öyle bir hale geldi ki artık cep telefonunuzla dilediğiniz yerde canlı yayınlar açıp para kazanabilirsiniz. Bu iş modelinin erkek, kadın fark etmeksizin her yaş grubu yapabilir.

Canlı yayın yapmak için mükemmel bilgisayar sistemlerine, profesyonel kameralara gerek yok. Gelişen teknoloji ile izleyiciler daha çok akıllı telefonları üzerinden canlı yayınları izlemektedir. Bu da evde canlı yayın yapmak isteyenleri büyük masraflardan kurtardı. Akıllı telefonlarınıza indirebileceğiniz canlı yayın uygulamaları ile kolay bir şekilde canlı yayınlar açabileceksiniz. Canlı yayın açıp para kazanabileceğiniz bazı uygulamaları aşağıda sizlere anlattık.

Bigo Live ile Canlı Yayın Yaparak Para Kazan

Bigo Live canlı yayınlar ve sohbetler düzenleyebileceğiniz bir mobil uygulamadır. Bu uygulamaya kayıt olup sizde yayın açabilir, başkalarının yayınlarına katılabilirsiniz. Uygulama içerisinde popüler canlı yayın kısmında en çok izlenen yayıncıları izleyebiliyorsunuz. Bu uygulamada açacağınız canlı yayınlarda izleyiciler sizlere hediyeler gönderebilir. Bu alacağınız hediyeleri nakite çevirip para kazanabilirsiniz. Bigo Live canlı yayın uygulamaları arasında en çok tercih edilen uygulamalarından biridir. Bundan dolayı sizlerde ilk canlı yayınlarınızı bu uygulama içerisinde yapabilirsiniz. Evden para kazanabilmek için çok büyük uğraşlar yapmanıza gerek yok canlı yayınlarda izleyicilerinizle güzel vakitler geçirmeniz yeterlidir.

Livu ile Canlı Yayın Yaparak Para Kazan

Livu uygulaması görüntülü ve chat uygulamasıdır. Bu uygulama ile haftalık maaşlı yayıncılık yapabilirsiniz. Evinizde oturarak sadece görüntülü sohbet ederek para kazanmak mümkün. Uygulama yayıncılarına haftalık olarak ödeme yaptığından dolayı birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. İzlenme kaygınız olmadan para kazanabileceğiniz nasir uygulamalardan olan Livu uygulamasında yayın açabilmek için yayıncı olmanız gerekmektedir. Yayıncılık için bizlere ulaşmanız dahilinde müşteri hizmetleri ekibimiz sizlere en doğru bilgileri sunacaktır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!