Yayın Uygulamaları

Haftalık Ödeme Yapan Uygulamalar

Haftalık Ödeme Yapan Uygulamalar
Haftalık Ödeme Yapan Uygulamalar

Canlı yayın yapma artık günümüzde bir meslek haline gelmiştir. Günümüzde birçok kişi yatırım yaparak yayıncı olmaya yöneliyor. Bundan dolayı da bu sektöre daha başlarında giren kişilerin ileride daha önde olacağının kanıtlarındandır.

Canlı yayın yaparak para kazanmak mümkün. Fakat her canlı yayın platformu bu parayı istediğiniz gün yatırmıyor. Şirketlerin belirlediği para yatırma günleri bulunuyor ve her ayın o gününde paranızı hesabınıza çekebiliyorsunuz. Bu yazı içerisinde paranızı istediğiniz zaman çekebileceğiniz ve haftalık ödeme yapan uygulamaları inceledik.

Bigo Live

Bigo Live canlı yayın yaparak para kazanma platformlardan birisidir. Canlı yayınlarda insanlarla sohbet edebilir, oyun oynayabilir veya aklınıza gelen bir projeyi sunabilirsiniz.

Bigo Live diğer yayın platformlarından farklı olarak kullanıcılara birçok olanak sağlamaktadır. Bu yüzden yeni başlayan ve yayıncı olmak isteyen insanların ilk seçimleri arasında yer almaktadır. Eğer sadece para kazanmaya değil de işinize odaklanırsanız Bigo Live üzerinden güzel paralar kazanmanız mümkün!

Bigo Live uygulamasında kazandığınız fasulyeleri (Bigo Live para birimi) istediğiniz zaman çekim yapabilirsiniz. Bigo Live’da paranızı istediğiniz zaman çekim yapmanız yayıncılar tarafından seçilmesinde büyük bir etkendir.

Livu

Livu uygulaması içerisinde canlı yayınlar açıp, takipçilerinizden ya da izleyicilerinizden hediyeler toplayabilirsiniz. Livu canlı yayın platformu üzerinden Canlı yayın yaparak para kazanmak mümkündür.

Livu uygulamasında yayın yaptıkça sistem size ödeme yapar. Bu uygulamada yayın yapan yayıncılar ortalama günlük 3-4 saat bir vakit ayırma ile haftalık 185 dolar para kazanabilirler. Uygulamadan kazandığınız parayı hesabınıza kolayca çekebilirsiniz.

Tango Live

Tango Live uygulamasından canlı yayınlar yapıp para kazanabilirsiniz. Tago Live’den para almak için bir Payoneer hesabına ihtiyacınız vardır. Payoneer hesabınızı Tango’ya bağladıktan sonra ödemeleriniz 3 iş günü içerisinde yapılır. Uygulamayı kullanan her kullanıcı günde en fazla 2.000 dolar çekim yapabilir.

Tango sizden ödemeler için hiçbir şekilde ek ücret talep etmez. Fakat Payoneer’in işlem ücretleri bulunabilir. Tam resmi rakamlara ulaşmak için Payoneerin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sizde Tango uygulamasından canlı yayınlar açarak para kazanabilir kazandığınız paraları hesabınıza çekebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!