Yayın Uygulamaları

Glow Yayıncı Olma

İnternet kullanıcılar günümüzde video çekmeye ve yayınlamaya büyük ilgi göstermektedir. Bundan dolayı insanların canlı yayın yapıp, sohbet edebileceği platformlar gün geçtikçe değerlenmeye başlıyor. Bu platformlardan biri Glow canlı yayın yapma uygulamasıdır. Sizde canlı yayın yaparak para kazanmak istiyorsanız Glow tam size göre. Bu yazımızda Glow yayıncı olmayı anlatacağız.

Glow uygulamasını kullanarak yeni insanlarla görüntülü konuşarak, sohbet ederek sizler de ciddi manada gelir elde edebilirsiniz. Uygulamayı gün içinde ne kadar aktif olarak kullanırsanız  diğer insanlarla ne kadar fazla konuşursanız bununla aynı oranda daha fazla kazanç elde edersiniz. Glow uygulaması üzerinden canlı yayın başlatarak takipçilerinizi bu canlı yayınlarınıza katılması için davet edebilirsiniz. Canlı yayında sohbet ettiğiniz sürede gelir de elde etmiş olursunuz.

Sizin de ek gelire ihtiyacınız varsa ya da oturduğunuz yerden sohbet ederek para kazanmak istiyorsanız Glow yayıncısı olabilirsiniz. Bunun için tek  ihtiyacınız bir akıllı telefon ve internet.

Hemen bir Glow hesabı açın ve siz de para kazanmaya başlayın.

Glow Nedir

Glow uygulaması insanlarla görüntülü konuşarak arkadaş edinebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama içerisinde çok ciddi gelirler kazanabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanarak sosyal hayatınıza farklı bir level ekleyebilirsiniz. Canlı yayınların, sohberlerin bolca olduğu Glow uygulaması sizleri bu sıkıcı günlerde eğlendirmeyi hedefliyor. Eğlenebileceğiniz bir platform olan Glow’da üye olduğunuz zaman diğer üyelerin videolarını kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Uygulama içerisinden dilediğiniz kullanıcıyı takip edebilir videolu yada normal mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Uygulama içerisinde kullanıcılarla görüntülü sohbetler yapabilirsiniz, konuştuğunuz kişilere hediyeler gönderebilirsiniz. Bu olay döngüsü karşılıklıdır yani sizde yayın açtığınızda insanlar sizede hediyeler gönderebilecekler. Glow uygulaması üzerinden yayın yapan kişiler canlı yayınlarında kamera efektlerini kullanabilecekler. Birbirinden farklı insanlarla tanışabileceğiniz Glow uygulamasına kolay bir şekilde erişebilir sizlerde burada yayıncı olabilirsiniz.

Glow uygulamasında yayın açan ya da görüntülü konuşan kişilerin gelir kaynağı diğer canlı yayın uygulamalarında olduğu gibi gelen hediyelerdendir. Uygulama içerisinde aldığınız hediyeler elmaslara dönüşür ve o elmasları dilediğiniz zaman nakit olarak çekebilirsiniz. Uygulama arayüzü oldukça basittir.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!