Yayın Uygulamaları

Tango Live Yayıncı Nasıl Olunur?

Tango Live Yayıncı Olunur?
Tango Live Yayıncı Olunur?

TANGO YAYINCI OLMA LİNK İÇİN TIKLAYIN

Tango Live uygulaması yayıncıların özel şovlarını sergiledikleri bir canlı yayın uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde sizlerde yeteneklerinizi büyük kitlelere sunabilirsiniz. Yayıncıların neredeyse %90’ı tamamen kendi tercihlerine göre hafif dekolteli ya da çok dekolteli şekilde canlı yayınlar yapmaktadır. Bu platformda çok ciddi kazançlar kazanılmaktadır. Hâl böyle olunca çoğu kişi Tango Live uygulamasında nasıl yayıncı olunur sorularını sormaktadır. Bu uygulamada yayıncı olmak çok kolaydır, sizlerde bir ajansla ya da şahsınız olarak yayınlar açabilirsiniz. Uygulamayı direk Android yada iPhone uygulama marketlerinden indirerek yayıncılık serüvenine başlayın. Yayın sırasında sizlere özel hediyeler gönderen izleyicilerinizi özel showa alabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı gibi bu şovlara sadece o hediyeyi almış ya da göndermiş kişiler katılabilir.

TANGODA YAYINCI OLMAK İÇİN TIKLA

Tango Live uygulamasında sizlerde özel yeteneklerinizi sergileyerek çok ciddi ücretler kazanabilirsiniz. Özellikle bazı yayıncılar sadece abonelerine özel şovlar yapmaktadır. Sizde bu uygulamayı uygulama marketlerinden indirip para kazanabilirsiniz. Uygulama sizden herhangi bir belge ya da bigli istemediğinden dolayı gizliliğinize oldukça özen gösterirler.

Tango Live Para Kazanma

Tango Live para kazanma gibi sorular birçok insan arasında çok sık bir şekilde sorulmaya başlamıştır. Bu sorunun cevabını ise yazımız içerisinde öğrenebilirsiniz. Tango uygulamasından üzerinden para kazanmak mümkündür. Özel showlar ve hediye mantığının hakim olduğu bir uygulamadır.

Tango uygulaması diğer uygulamalar ile kıyaslandığında hediye göndererek yayıncının gönlünü kazanmaya çalışma gibi bir mantığı yoktur. Durum böyle olunca ise ortaya iki sonuç çıkmaktadır. Bu sonuçlar aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Normal bir yayıncı halinde para kazanmak oldukça zordur.
  • Show yaparak, parama bakarım mantığında devam ederseniz oldukça fazla miktarlarda para kazanılır.

Kullanıcılar yaklaşık 80 dolarak 10.000 coins almaktadır. Bir yayıncı kazancı ise 10.000 coins değerindeki hediye için 50 dolardır. Bakıldığı zaman yapılan cironun çok büyük bir kısmı yayıncı ile paylaşılmaktadır. Ödemeler 25 dolar değerindeki 5000 elmas ve üzeri bir şeklinde toplanıldığı zaman Payoneer hesabına yapılıyor. Hesap açmak ise oldukça basit ve kolay bir iştir. Sizde Tango Live uygulaması üzerinden güzel miktarlarda para kazanabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!