Yayın Uygulamaları

Livu Model Başvuru

Livu Model Başvuru

Online ortamda para kazandıran gerçek bir uygulama için livu model başvuru sayfasına göz atabilirsiniz. Dünya ve Türkiye’de yoğun bir grup tarafından kullanılan bu uygulama ile güzel bir gelir elde edebilirsiniz. Livu uygulamasını Android işletim sistemli cep telefonlarınızdan Google Play Store üzerinden ve Apple markalı cep telefonlarınızdan Apple Store üzerinden indirebilirsiniz. Livu bir görüntülü sohbet uygulaması ve bu uygulama ile dilediğiniz gruba katılıp para kazanmaya başlayabilirsiniz. Dünyada ve ülkemizde milyonlarca kişiye kazandıran bu uygulama ile sizlerde güzel bir gelir elde edebilirsiniz.

Livu Model Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Livu uygulaması özel ve güvenilir bir sosyal medya uygulamasıdır. Online platformda kişilerin birbiriyle sıcak ilişkiler kurmasını sağlayan uygulama ile sizlerde dünya ülkelerinden arkadaşlıklar kurabilir, arkadaş portföyünüzü genişletebilirsiniz. Livu uygulaması yüklemesi çok kolay ve ücretsiz olan bir uygulamadır. Cep telefonlarınıza ücretsiz olarak bu uygulamayı indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Livu model başvuru ile dünyalara ulaşabilir ve dilediğiniz dil seçeneğiyle görüşmeler yapabilirsiniz.

Karşı taraftaki kişiler hangi dili kullanırsa kullansın görüşme yapabilirsiniz. Sizin yazdığınız veya size yazılan dil otomatik olarak sistem tarafından çevrilmektedir. Bu sayede en güzel ve samimi görüşmeleri yapabilirsiniz. Size özel ve hayalini kurduğunuz bir ilişkiye Livu uygulamasıyla güvenli bir başlangıç yapabilirsiniz. Online görüşmeler mutlaka güvenilir bir sistem gerektirir. Sizlerde yepyeni ve güvenilir bir mobil sohbet sitesi üzerinden yeni nesil görüşmeler yapabilirsiniz.

Livu Uygulaması İle Özel Sohbetler

Livu uygulaması yalnız ve arkadaş edinmek isteyenler için çok özel bir yöntem sunuyor. Uygulamaya cep telefonlarınızdan bağlanıp, kadın veya erkek ya da hem erkek hem kadın olan farklı kişilerle arkadaşlık ve görüşmelere başlayabiliyorsunuz. Dilerseniz sistemin sunduğu eşleşme içeriğine katılarak para kazanarak sohbetler yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra livu model başvuru uygulamasında konum seçme işlemi de yaparak farklı bir ülkeyle bağlantı kurarak karşınızdaki kişinin konumunu öğrenebiliyorsunuz. Hiçbir görüntülü sohbet uygulamasında bulunmayan bu içerik Livu kullanıcılarına özel olarak tasarlanıyor. Kadın arkadaş, erkek arkadaş ve sevgili edinmek isteyenler uygulamanın güvenilirliği ve kalitesinden yararlanabiliyor.

Livu Sohbet Uygulamasıyla Sımsıcak İlişkiler

Livu sohbet uygulamasını cep telefonlarınıza indirdiğinizde çok geniş bir arkadaş edinme dünyasının kapıları sizlere açılıyor. Sisteme dilerseniz Facebook üzerinden de katılım sağlayabilirsiniz. Uygulamaya ilk girişinizde bölge ve cinsiyet seçimi gibi bilgileri doldurmanız gerekiyor.

Bu çok kısa işlemden sonra hemen arkadaş eklemeye, mesaj göndermeye, emoji ve hediyeler göndermeye başlayabilirsiniz. Eğer eşleştirme görüşmeleri yapmak istiyorsanız farklı hediye ve kazançlar edinmeniz de mümkün oluyor. Görüntülü görüşme tekniklerinin en ilerlemiş ve yeni şekli olan Livu ile güzel ve sımsıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Dilerseniz görüşme yapmak istediğiniz kişilerin özelliklerini de uygulama üzerinden kolayca seçebilirsiniz. Özellik ve kalite yönünden bir numara olan livu size en özel arkadaşlıkları edinmeniz için harika bir platform sunuyor.

Livu İle Arzularınıza Özel Sohbetler Yapın

Livu sohbet içeriği size mutlu ve keyifli bir sohbeti sunuyor. Karşınızdaki kişiyle anında görüşebilir, görüşmek istememe durumunuzda görüşmeyi sonlandırabilirsiniz. Görüşmek istemediğiniz sizin tarzınıza uygun olmayan kişileri engelleme durumunuz da Livu uygulamasında yapılabiliyor. Kaliteli ve güvenilir sohbetin yanı sıra bir de para kazanma lüksü sunan platform hoşça vakit geçirmenizi sağlıyor.

Daha önce görüşmeler yapmış ve daha sonra görüşmediğiniz kişileri de Livu uygulamasının geçmiş sekmesi sayesinde rahatlıkla görebilirsiniz. Her yaştan bireyin arzu ve isteklerine özel görüşmeler yaptığı ortamda yurt dışındaki kişilerle de en kaliteli ve güvenilir şekilde sohbetler yapabilirsiniz. Kimselerle paylaşamadığınız en özel konuları Livu aracılığıyla dünya ülkelerinden sohbet arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Ayrıcalıklı Ve Özel Görüntülü Sohbet

Livu’nun diğer görüntülü sohbet sitelerine bakıldığında birçok artısı bulunuyor. Güvenilir olması bu ayrıcalığın ilk skalasında yer alırken, para kazandırması da bir ekstra sağlıyor. Akıllı mobil cihazlarınıza Livu indirerek bu ayrıcalıklı dünyaya sizlerde giriş yapabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirilen bu özel uygulama ile farklı dünyalara yelken açabilir, size hitap eden tüm seçenekleri kullanabilirsiniz. Livu ile dünyayı keşfetmek, farklı ve saygın arkadaşlara sahip olmak ve özel bir ilişkiye başlamak için Google Play Store ve Apple Store uygulama indirme sayfalarından yardım alabilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!