Yayın Uygulamaları

Popüler Arkadaşlık Uygulamaları

Popüler Arkadaşlık Uygulamaları
Popüler Arkadaşlık Uygulamaları

Popüler arkadaşlık uygulamaları sayesinde son zamanlarda birçok insan yine etkileşim içerisine girmeye başladı. Yalnızlıktan sıkıldıysanız ve biran önce kurtulmak istiyorsanız bu popüler arkadaşlık uygulamaları listesi tam size göre. Gelişen teknoloji ve internetin yaygınlaşması sayesinde arkadaş edinebileceğiniz onlarca farklı uygulama alternatifi var.  

Tinder

Tinder tüm popüler arkadaşlık uygulamaları içinde en fazla üyesi bulunan uygulamadır. 

Geniş kitlesi ile sadece Türkiye’de değil dünyada da milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Öyle ki bazı kullanıcılar için Tinder kullanımı alışkanlık haline gelmiştir. Tinder uygulamasında karşınıza beğeni göndererek eşleşme isteği yollayabilirsiniz. Eşleşme isteği yolladığınız kişi, eşleşme isteğinizi kabul ederse sohbet etme fırsatı bulursunuz. Profilini aşırı beğendiniz kişiye normal like yerine super like atabilirsiniz. Süper like seni çok beğendim anlamına gelmektedir. Karşıdaki profile super like attığınız takdirde öncelikli olarak görünebilirsiniz. Bu Tinder’ın premium özelliğidir. Uygulamayı Android ve İOS cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

OkCupid

OkCupid temelde fotoğraf paylaşmaya dayalı popüler arkadaşlık uygulamaları içinde yer almaktadır. Uygulamadaki özellikler fotoğraf paylaşmakla sınırlı değildir. Eğer karşınızdaki kişiyi hikayeniz ile etkilemek istiyorsanız bu sizin için oldukça ideal bir mobil uygulama. Anlık olarak 90 bin kullanıcısı bulunmaktadır. Gün içerisinde 8 milyondan fazla fotoğraflı ve yazılı mesaj akışı olmaktadır. Totalde haftalık olarak 1 milyondan fazla kullanıcı tarafından indiriliyor. OkCupid, insanların yalnızlıklarına bir son vermeyi kendine vizyon edinmiş bir mobil uygulamadır. Uygulamayı Android ve İOS cihaza sahipseniz mağazadan indirerek kullanabilirsiniz.

Happn

Happn uygulamasının çalışma mantığı diğer popüler arkadaşlık uygulamaları çalışma mantığından biraz farklı. Happn uygulaması ile yolunuza çıkan kişiler ile tanışmanızı sağlayarak diğer tanışma uygulamalarından öne çıkıyor. Eğer iki Happn uygulaması kullanan kişi aynı lokasyonda bulunuyorsa, Happn uygulaması iki kişiye de bir bildirim gönderiyor. Uygulama aynı lokasyonda bulunan kişinin profilini gösteriyor. Eğer kişi ile sohbet etmek isterseniz karşı tarafa sohbet etme isteği yollayabilirsiniz. Karşı taraf isteğinizi kabul ettiği takdirde sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Bu ilginç çalışma mantığı olan uygulamayı İOS ve Android cihaz kullanıyorsanız mağazada arama yaparak telefonunuza indirebilirsiniz.

Badoo

Badoo uygulamasının 400 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunmaktadır. Platformda her ülke ve milliyetten profil bulunmaktadır. Dünyadaki insanlar tarafından tercih edilen bu uygulamayı telefonunuza mağazanızdan indirebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!