Yayın Uygulamaları

Bigo Live Ajans Nasıl Açılır?

Bigo Live Ajans Nasıl Açılır?
Bigo Live Ajans Nasıl Açılır?

Milyonlarca kullanıcı olan ve en kullanışlı görüntülü bir sohbet uygulaması konumundaki Bigo Live ajanslarının açılması için belirli şartları vardır. Bu şartlar nelerdir ve nasıl ajans açılır?

Freelance yetenek avcıları aranıyor!

Bu platform içerisine uygun yayıncılar getirerek komisyon kazanabilecek olan ekip arkadaşları aramaktayız. Yayıncılık yaparak ayda en azn 30 saat yayınlar yapabilecek olan insanlarla birlikte Bigo Live platformu içinde köprü konumundaki avcıları arıyoruz. Bigo Live platformu aracılığı ile para kazandırmak ve para kazanabilmek oldukça kolaydır. Bundan dolayı ise işinin ehli konumundaki yetenek avcıları ile beraber hem kazandırabilir hem de sizler kazanabilirsiniz. Herkesin memnun olabileceği bir iş ahlakının ise oturtulması ile beraber herkesin kendi yerine getirmesi gereken bazı sorumluluklara çok dikkat etmesi gerekir.

Çevreniz oldukça geniş ve daha önceden böyle bir tecrübeye sahipseniz, prim sistemiyle beraber part time yapılabilecek olan bu iş tam da sizlere göre.

Aranan Nitelikler

Bigo Live ajans açma konusundaki yetenek avcıları hususunda bazı özellikler aramaktayız. Bu özellikler ise genel olarak aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • Aylık yayıncı kotasını doldurabilecek,
  • Sosyal medyayı aktif ve ayrıca etkili bir şekilde kullanan, 
  • Çevresi oldukça geniş,
  • Kendine ait bir yayıncı portföyü bulunan,
  • İkna kabiliyeti çok güçlü,
  • İş takibi hususunda kuvvetli yayıncı menajerini aramızda aramaktayız.

Bigo Live Ajans Kurmak

Yayıncılar Bigo Live platformu içinde yayınlar yaparak insanları kendi yayınları içerisine toplamaya çalışmaktadır. Buradan da kendilerine belirli bir gelir elde edebilmek için uğraşırlar. Bigo Live tamamıyla bütünleşmiş bir portaldır. Bundan ötürü kişiler, bu platformda sağladığı yayınları ile birlikte kendilerini göstermeye çalışarak ve işbirliği düşüncesiyle iyi paralar kazanmaktadır.

İnternet kültürünün günümüzdeki gelişimi ile birlikte, yayıncılık sektörü de her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Bu tarz platformlardan örnek vermek gerekirse en büyük favori ile en başa Bigo Live gelebilir. Kendine özgü bir iletişim sohbet odalarının yanı sıra kendilerine özgü stili ve Bigo Live ajansları oldukça iyidir. Kullanıcıları sürekli olarak cezbedebilen yapısı ile birlikte hem kullanıcılarına hem de platform içerisinde yayın yapan kişiler güzel fırsatlar sağlamaktadır.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!