Yayın Uygulamaları

Bigo Live Ucuz Elmas Satın Alma

Bigo Live Ucuz Elmas Satın Alma
Bigo Live Ucuz Elmas Satın Alma

Bigo Live kişilerin mobil uygulamalar üzerinden diledikleri zaman canlı yayın açabilmesine fırsat sunan bir mobil uygulamadır. Takip etmekte olduğunuz yayıncılara hediyeler gönderebilmeniz adına da elmas satın almanız gerekmektedir. Kullanıcılar son dönemlerde Bigo Live ucuz elmas satın alma hususunda aramalar yapmaktadır. Bu yazımız içerisinde sizlere en ucuz yoldan elmasların nasıl satın alınacağı hakkında bilgi vereceğiz.

Bigo Live Nedir?

Bigo Live kişilerin canlı yayınlarını açtıkları mobil bir platformdur. Bigo Live platformu üzerinden yapılacak olan canlı yayınları ise dileyen bütün Bigo Live kullanan kişiler tarafından da izlenmektedir. Canlı yayınları izleyen bireyler, yayıncılardan keyif aldıkları vakit onları takip edebilirler. Uygulama içinde yayıncılar bağış sistemleriyle para kazandıklarından dolayı izleyiciler keyif aldıkları zaman yayıncılara bağış atmaktadırlar. Bu uygulama içerisinde bağışlar ise elmas aracılığıla alınacak olan hediyelerle yapılmaktadır.

Bigo Live uygulaması içerisinde canlı yayın yapmayı isteyen bireyler kamera butonuna tıklayarak yayınlarını açabilirler. Uygulama içinde açılacak olan yayınları belirli birer algoritma ile kişilerin karşısına çıkmaktadır. Bundan dolayı izleyicileriniz olmasa dahi sık ve sürekli bir şekilde yayın açmanız halinde uygulamayı kullanan kişilere sizlerin yayını düşecektir. Yapacak olduğunuz yayınlar içerisinde izleyicileriniz ile ilgilenmeniz halinde ise izleyiciler sizleri takip ederek bağış atacaklardır.

Bigo Live Elmas Nasıl Satın Alınır?

Bigo Live platformu üzerinden elma satın alma işlemlerini oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Diğer pek çok uygulama içerisinde olduğu üzere bu uygulamanın market kısmında da fiyatlar sabittir. Bigo Live elmas fiyatları ise aşağıdaki şekildeki gibidir:

  • 42 tane Elmas = 9 TL
  • 297 tane Elmas = 62 TL
  • 848 tane Elmas = 177 TL
  • 3818 tane Elmas = 790 TL

Bu fiyatların haricinde e-pin siteleri üzerinde çok daha ucuz bir şekilde satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Küçük bir araştırmayla beraber sizlerde uygun bir e-pin satış adresi bulabilirsiniz. Buradaki fiyatlar genel olarak market fiyatlarına kısaylar çok daha düşük olacaktır. Bulacak olduğu internet sitesi üzerinde bulunan Bigo Live Diamond ürünleri içerisinde istediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

//
//
Ahmet
AJANS Sahibi
//
Sezer
Livu & Tango

Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sor!